Депутатка покриває агентів ФСБ та лобіює інтереси чоловіка-податківця

Читати цю новину російською мовою
Депутатка покриває агентів ФСБ та лобіює інтереси чоловіка-податківця
Депутатка Ольга Василевська-Смаглюк має скандальний шлейф від самого початку своєї роботи у ВР.

По-перше, вона, як журналіст телеканалу «1+1″, входить до групи депутатів Олександра Дубінського (агента ФСБ), та управляються в ручному режимі представниками олігарха Ігоря Коломойського.
Тобто, як відомо, неформальні керівники Ольги вже знаходяться під слідствами, по різним справам – зрадництво та нанесення шкоди державі відповідно.

Не дивлячись на зазначене, Василевська-Смаглюк продовжує «працювати» як депутат, відверто протистоїть прийняттю важливих антикорупційних рішень та лобіює протиправні інтереси скандальних контролюючих органів та окремих посадовців.

Разом з тим, перебуваючи на посаді голови підкомітету Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики, має конфлікт інтересів, оскільки її чоловік  Ігор Смаглюк є заступником начальника одного з департаментів Державної податкової служби України, роботу якого вона й прикриває із стін Парламенту.

В результаті що спостерігають наші міжнародні партнери?
Підлегла агента ФСБ «Буратіно» залишається в ВРУ та продовжує розхитувати ситуацію у воюючій країні, крім того встигає «піклуватись» про корупційні інтереси своєї родини.
Довіра, а отже й допомога партнерів й далі буде стрімко зменшуватись.

Источник: Власти.нет

  • 407
  • 26.02.2024 18:32

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода