Кеди – універсальне взуття: 5 способів їх носити

Читати цю новину російською мовою
Кеди – універсальне взуття: 5 способів їх носити
Кеди – це дійсно взуття на будь-який випадок, що підходить як для повсякденної, так і для формальної ситуації.

Кеди – це дійсно взуття на будь-який випадок, що підходить як для повсякденної, так і для формальної ситуації. Пропонуємо вам 5 безпрограшних образів, з якими їх можна носити, та прийоми, як їх поєднувати.

Кеди, народжені як культове спортивне взуття, ось уже кілька років переходять межі гламуру, зарекомендувавши себе як оригінальна та стильна альтернатива у найрізноманітніших контекстах, окрім спорту. На вулиці, на роботі, навіть в офіційній обстановці кеди – це рішення для жінок та чоловіків, здатне прикрасити будь-який аутфіт, надавши йому нотки міського стилю! Підібрати стильні жіночі кеди, що відповідають вашому баченню моди, можна в інтернет-магазині «Міратон»: https://www.miraton.ua/catalog/women/shoes/kedy/.

Ось 5 способів стилізувати їх, поєднуючи із повсякденними, спортивними та елегантними луками.

1. З одягом довжини міді

Перша порада для жінок: кеди чудово поєднуються з сукнями середньої довжини з легких тканин, ідеально підходять для денного, практичного і характерного образу. Спідниці та сукні, що сягають трохи нижче коліна, з квітковим візерунком або однотонні, витончено підкреслюють область щиколотки. Кеди світлих тонів, на низькій підошві або на танкетці, елегантно збалансують такий образ, не кажучи вже про комфорт, який вони дарують.

2. Зі спідницею максі

Кеди та довга спідниця – сміливе, зухвале та ідеальне поєднання для найрішучіших і люблячих новизну особистостей. Експериментатори можуть поєднувати взуття з парою довгих шкарпеток, щоб створити все більш популярний міський мотив із сильним вуличним відтінком: якщо ви скептично налаштовані, вам просто потрібно спробувати. Велика ймовірність, що такий мікс вам сподобається.

3. З костюмом-двійкою

Переходячи в чоловічий всесвіт, першим на думку спадає поєднання кед з джинсами. Проте сьогодні комбінація кед із костюмом є обов’язковим атрибутом чоловічої сучасної моди, і її обирають ті, хто любить контрасти та хоче пом’якшити стриманість найформальніших образів.

Тим не менш, можливості адаптації дійсно великі; Крім класичних поєднань сірих костюмів і нейтрального взуття, ви можете комбінувати білі кеди з пастельними штанами, темні – зі світлими цибулями, а також з костюмом, що складається з жакетів і штанів різних кольорів. Взуття може поєднуватись з костюмом або різко виділятися, контрастуючи, і в будь-якому випадку це буде стильний вибір.

4. С полосатыми брюками

Мужские кеды в целом хорошо сочетаются практически с любым типом брюк. Тенденция, которая в последние месяцы прочно зарекомендовала себя, – это тандем спортивной обуви с длинными полосатыми брюками, что воплощает сочетание кэжуал с определенным богемным очарованием. В этом случае совет – не переусердствовать с геометрией и цветами, отдав предпочтение однотонным кедам пастельных, белых или черных тонов.

5. С джинсами

Пожалуй, даже излишне говорить: кеды и джинсы представляют собой безупречное сочетание, подходящее для всех сезонов и во многих контекстах, рекомендуемое как мужчинам, так и женщинам. Можно сказать, что это универсальный выбор, независимо от возраста, индивидуального стиля и модных трендов. Самое прекрасное, что джинсы можно сочетать практически с любой моделью кед, любых цветов и материалов. Словом, это решение, которое должно присутствовать в любом гардеробе!

Источник: Власти.нет

  • 196
  • 29.02.2024 14:13

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода