Юридична допомога при мобілізації та на службі

Читати цю новину російською мовою
Юридична допомога при мобілізації та на службі
Країна у війні, люди переживають лихоліття.

Країна у війні, люди переживають лихоліття. Там обрушилися небачені раніше механізми державного примусу. Щоб адаптуватися до нової правової реальності – зверніться до адвокатського об’єднання Актум: юрист військове питання пояснить зрозумілою мовою та допоможе оформити документи, які вирішують проблеми армійського та цивільного життя.

Важливо: правознавці Актум працюють без вихідних – з 8 ранку до 8 вечора.

Військкомати: змусити державу дотримуватися законів

У всіх перед очима ганебні кадри відео: люди в камуфляжі хапають перехожих на вулиці, заштовхують у мінівен і по-злодійськи спритно «рвуть пазурі» у невідомому напрямку. Згодом з’ясовується, що викраденого бідолаху «упакували» працівники ТЦК, протримали під арештом і швиденько оформили документи на відправку до військової частини.

Чим допоможе адвокат у військових справах:

  1. Превентивні заходи – проконсультує та навчить, як взаємодіяти зі співробітниками військкомату, щоб захистити свої права.
  2. Заходи швидкого реагування – виїде і втрутиться у свавілля армійської машини, звільнивши затриманого шляхом переговорів чи через судовий розпорядження.
  3. Юридична підтримка – фізичний супровід у ТЦК та на ВЛК; оформлення документів, необхідні відстрочення від призыва; надання матеріалів, які б підтверджували стан здоров’я.

Судові позови для захисту/відновлення прав призовників – виключно адвокатська парафія: визнання незаконним процедури вручення повістки, бездіяльності чи рішень військкома – неповний перелік проблем, які вирішуються за допомогою юриста.

Щоб запросити для свого захисту правознавців Актум – просто зателефонуйте: 097-07-39-301, 098-665-05-40 або 050-665-05-60.

Армійська служба: пробитися крізь байдужість

Будь-яка ситуація у житті військовослужбовця – чітко регламентована, кожен крок – це, як правило, рапорт. Від грамотності формулювань у цьому документі, аргументів із посиланням на конкретні норми права – залежить без перебільшення доля солдатів та офіцерів.

Військовий юрист необхідний, коли потрібно:

  • звільнитися зі служби;
  • оскаржити необ’єктивне рішення ВЛК;
  • домогтися переведення до іншого підрозділу;
  • поїхати у відпустку чи лікування (зокрема зарубіжних країн).

Чи правильно нараховано зарплату? Чи всі додаткові виплати здійснено? Чому висувають претензії щодо нестачі військового майна? Відповіді на ці та багато інших питань можна оперативно отримати, звернувшись до Актуму.

Офіси об’єднання є по всій країні: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Кривий Ріг, Миколаїв, Херсон, Чернівці, Житомир, Покровськ, Слов’янськ.

Источник: Власти.нет

  • 209
  • 29.02.2024 16:38

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода