Морозилка зверху чи знизу – який варіант кращий?

Читати цю новину російською мовою
Морозилка зверху чи знизу – який варіант кращий?
Сьогодні на ринку доступний широкий вибір холодильників з різними розмірами, конструктивними особливостями та набором функцій.

Сьогодні на ринку доступний широкий вибір холодильників з різними розмірами, конструктивними особливостями та набором функцій. Завдяки своїй універсальності серед мешканців міст потрібні двокамерні прилади. Є моделі, у яких морозильна та холодильна камера встановлені на одному рівні (конфігурація side-by-side), але в нашій країні в більшості випадків морозильна камера в побутових холодильних установках розташована зверху або знизу. У статті розглянемо, які переваги та недоліки мають холодильники з верхньою морозильною камерою, а які – з нижньою. Наша мета – визначити, який варіант оптимально підійде особисто вам.

У яких випадках краще підходить варіант із верхньою морозилкою

Холодильники з верхнім розташуванням морозильної камери будуть найкращим варіантом для людей, яким важко нагинатися через літній вік або хронічні проблеми зі спиною. Як правило, обсяг морозилок верхнього типу менший, тому таку модель резонно вибирати, якщо ви не плануєте заморожувати велику кількість продуктів. Також морозильну камеру, розташовану над основним відділенням, простіше мити.

Плюси нижнього розташування морозильних камер

Розміщена внизу морозилка дає можливість заморожувати велику кількість різноманітних продуктів, у тому числі погано сумісних. Для цього в конструкції передбачені спеціальні секції з прозорими перегородками та знімні полиці. Крім того, якщо морозильне відділення висувне, користувач може бачити весь вміст і легко дістати те, що потрібно. Наприклад, щоб дістати склянку морозива, що лежить біля дальньої стінки, не доведеться виймати всі продукти. Ще один плюс – верхні полиці основної камери знаходяться на зручній висоті для людей середнього зросту.

Особливості моделей side-by-side

Таку конфігурацію відділень у холодильниках називають американською. Головною особливістю є те, що камери розташовані на одному рівні та найчастіше мають однаковий об’єм. Більшість подібних моделей — вбудовані. Це дозволяє раціонально організувати корисний простір кухні. У камерах використовуються LED-світильники, що забезпечують рівномірне висвітлення.

Beko RDSA240K20S – надійний холодильник з верхньою морозилкою

Практичний бюджетний варіант зі статичною технологією заморожування. Клас А+ передбачає економне енергоспоживання. Гучність під час роботи – до 40 дБ. Морозильна камера досить містка (об’єм – 46 л) та стабільно підтримує потрібний температурний показник усередині. Спеціальне покриття стін запобігає життєдіяльності та поширенню хвороботворних мікроорганізмів. Функція Super Cool дозволяє максимально швидко охолоджувати різні напої, закуски та десерти. Реалізовано блокування дверцят для захисту від доступу дітей. У холодильному відділенні є так звана «зона свіжості», де можна протягом певного часу зберігати фрукти та овочі за нульової температури.

Источник: Власти.нет

  • 5
  • 25.04.2024 20:11

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода