Хоче купити будинок на Рубльовці

Читати цю новину російською мовою
Хоче купити будинок на Рубльовці
Богдан Губський терміново продає нерухомість в Україні.

Після інформації про майбутнє поповнення в санкційному списку РНБО, колишній нардеп та давній соратник зрадника України кума Путіна Віктора Медведчука — Богдан Губський почав термінову процедуру продажу своїх активів в Україні.

За словами джерел в оточені Губського, він хоче продати нерухомість в Україні до офіційного моменту запровадження санкцій, щоб активи не націоналізували. Кошти від продажу він планує інвестувати у російську нерухомість, зокрема планує купити будинок у лігові російської еліти — на Рубльовці.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Губський «чесно зароблені» гроші в Україні зберігає — в Росії.
(посилання на матеріал про це https://izvestia.kiev.ua/item/show/155715)

Так у квітні 2014, в розпал війни на Донбасі, Губський зареєструвався в російському банку «МТС». Як повідомляє джерело видання, у колишнього нардепа були картки за номером: 5406167047347519 та 5406167047358458.

«При реєстрації він вказав російський номер телефону, номер в «Getcontact» підписаний — Богдан Губський та “Лєна Лідер Інвест”. «Лідер Інвест” — це компанія з інвестицій, а “Лєна” — ймовірна Олена Вороніна, член наглядової ради та менеджер з фінансової діяльності російської інвесткомпанії «Лідер Інвест». Також Лєна обіймала посаду заступника керівника банку МТС у 2010-2015 роках. Вона і допомогла Губському успішно прилаштувати свої гроші в РФ», — розповіли журналістам джерела в оточенні Губського.

А в березні 2014 зареєструвалася в російському банку МТС також і дружина нардепа.

«Окрім будинку в Росії, він планує вкластись в нерухомість в Британії, щоб перестрахуватися, на випадок, якщо справи на Рубльовці підуть погано. Та й він цього не соромиться, розповідає друзям, що жити та розвивати бізнес найближчим часом планує саме в РФ, тому зараз активно готує плацдарм для остаточного переїзду», — розповідає джерело.

Про те, що Губський і справді розглядає Британію, як ще один запасний варіант для комфортного проживання, говорить і той факт, що нещодавно, а саме в лютому 2023 року він став власником долі до 25% в компанії Brentwood United Corp. (BVI), яка стала відображатись в реєстрі юридичних осіб Великобританії.

Ймовірно, сама компанія була зареєстрована раніше. В юридичній адресі вказано Ліхтенштейн, Städtle 28, 9490, Vaduz, Liechtenstein, та громадянин Ліхтенштейну і юрист компанії з репрезентації трастів JT Service AG – Martin Emil Alfred Gstoehl, який у Швейцарії займається веденням сімейних інвестиційних фондів.

А з квітня 2016 по грудень 2021 Губський був мажоритарним власником компанії з управління нерухомості Thirty-Nine Hans Place Limited, ймовірно, через Brentwood United Corp. (BVI), яка на 2016 володіла 250 акціями Thirty-nine Hans Place.

З грудня 2021 мажоритарним власником Thirty-Nine Hans Place став його син, Володимир. На вересень 2023 Net assets компанії Thirty-nine Hans Place склали £54k. Згідно з документами статуту компанії за 1969, компанія мала у довгостроковій оренді на 45 років (починаючи з 1957, закінчуючи відповідно у 2002) будинки: 38 Hans Place, та 39 Hans Place в Лондоні. Ймовірно, довгострокова оренда була продовжена після 2002, бо немає записів про продаж будинків з цими номерами в реєстрі Великобританії після 1995, а юридична особа не змінила напряму діяльності чи імені.

Що ж до України, то тут Губському і справді є що продавати. За оцінками фахівців, сьогодні під контролем Губського вже перебуває у власності та довгостроковій оренді близько 2 мільйонів гектарів українських земель. Отриманих протизаконно, звісно ж.

Та окрім землі, Губський свого часу скупив пів Києва нерухомості, зокрема і в історичному центрі столиці, а також збудував собі цілу резиденцію під Києвом.

Мова йде про будинок Губського в Козині.

Будинок Губського в Козині, а також витяги з земельного кадастру, де зазначено, що саме Губський є власником.

Масштаб будівництва просто вражає. За словами оточення колишнього нардепа, ремонт в будинку не менш розкішний, ніж у друга Губського — зрадника Медведчука.

«В їхній тусовці якась нездорова манія на золото та антикваріат. Якщо в Медведчука там шуби, вагони, картини і тд, то в Губського навіть ручки дверей позолочені. А обідній стіл довший, ніж в Путіна. Та й в цілому там не будинок, а музей: картини в коштовних рамках, меблі з червоного дерева, персидські килими і тд», — розповідає наш співрозмовник.

Правда, за його словами, за таку розкіш Губський просить небагато, бо продати треба терміново, тому він дисконтує.

«Він поки запустив чутки по своїх, що продає будинок терміново. Мовляв, навіть готовий скинути, але небагато. Також залучив рієлторів на конфіденційній основі, хоче зберегти приватність, щоб зайвий раз не привертати увагу правоохоронців», — говорить джерело.

Окрім майна, яке записано на нього, Губський продає квартири в історичному центрі столиці та навіть гаражі, які записані на його дружину.

Під продаж потрапив навіть будинок, який знаходиться в урядовому кварталі за 200 метрів від Кабміну.

«Там теж «Пшонка стайл». Все, як Янукович заповідав. Йому вже навіть друзі кажуть, що цей несмак продати неможливо, ну хіба гараж у підземному паркінгу на Володимирській хтось придбає», — говорить наш співрозмовник.

Гараж у підземному паркінгу в історичному центрі столиці.

На одному із сайтів продажу нерухомості нам вдалось знайти оголошення про продаж квартири, яка належить дружині Губського.

Пентхаус на 500 кв. м. розташований за адресою бульвар Шевченка 11, вартість — 2 000 000 доларів, Оголошення про продаж створене буквально кілька тижнів тому.

Пентхаус в центрі Києва за 2 000 000 доларів.

Источник: Власти.нет

  • 0
  • 26.04.2024 11:44

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода