Заявление Тернопольской областной организации Партии регионов

Читати цю новину російською мовою
Заявление Тернопольской областной организации Партии регионов
Сейчас мы стоим перед новым испытанием – выборами Президента Украины. У нас абсолютно нет сомнений – следующим Президентом Украины будет Виктор Янукович. Однако, достичь победы можно только тогда, когда есть внутреннее единство и понимание,

Заява Тернопільської обласної організації Партії регіонів.

В час глибокої економічної та політичної кризи, коли влада продемонструвала свою повну безпорадність та непрофесіоналізм погляди наших співгромадян все частіше повертаються в сторону єдиної політичної сили, котра здатна забезпечити стабільність та добробут – Партії регіонів. Яскравим прикладом цього є результати виборів до Тернопільської обласної ради, на яких нам вдалося збільшити вчетверо кількість голосів відданих за Партію регіонів.

Зараз ми стоїмо перед новим випробуванням – виборами Президента України. У нас абсолютно не має сумнівів – наступним Президентом України буде Віктор Янукович. Проте, досягнути перемоги можна тільки тоді, коли є внутрішня єдність та порозуміння. У цей визначальний час, вважаємо неприпустимими інтриганство та дії, спрямовані на підрив авторитету Лідера Партії регіонів.

Тернопільська обласна організація Партії регіонів підтримує позицію керівництва Партії регіонів щодо необхідності очищення лав партії та збереження монолітності. Переконані, що ми разом вийдемо з цього процесу тільки міцнішими та впевненішими у нашій спільній перемозі.

Голова Тернопільської обласної організації  Партії регіонів     Муц О.П.

Прийнято на засіданні Виконкому Тернопільської обласної організації Партії регіонів 15 травня 2009 р.

Источник: Власти.нет

  • 37
  • 17.05.2009 11:57

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода