Приглашение для СМИ на мероприятие по противодействию ограблению ВКТ «АРГО»

Читати цю новину російською мовою
Приглашение для СМИ на мероприятие по противодействию ограблению ВКТ «АРГО»
Законне керівництво ВКТ «АРГО» попереджає про запланований колишніми власниками заводу вивіз майна підприємства. Запрошуємо представників ЗМІ на захід з протидії протиправним діям о 5-30 годині 30 січня 2010 року за адресою…

Законне керівництво ВКТ «АРГО» попереджає про запланований колишніми власниками  заводу вивіз майна  підприємства. Запрошуємо представників ЗМІ на захід з протидії протиправним діям о 5-30 годині 30 січня 2010 року за адресою Чернівецька область, м.Хотин, вул.Незалежності 49, ТзОВ «ВКТ „АРГО“.

Як стало відомо, екс-власники підприємства – Віктор та Олексій Гончари – о 7-мій годині ранку 30 січня 2010 року збираються імітувати рейдерське захоплення підприємства та звинуватити у цьому нового власника. За наявними даними напередодні (близько 5-ї години ранку) з території заводу буде вивезено сучасне майно та обладнання   заводу.

Відповідальність за зникнення майна минулі власники планують покласти на нове законне керівництво заводу, яке досі не допускалося братами Гончарами до управління заводом.

Відповідальним за збереження майна ВКТ «АРГО» є виконавчий директор, в.о. генерального директора Петро Шистопал (представник нового власника).

Сподіваємось на підтримку ЗМІ та об’єктивне висвітлення подій!

Довідка: Компанія „Арго“ — лідер по виробництві бляшаної банки — упакування для консервів і сипучих продуктів в Україні. Близько 30% продукції експортувалося в країни СНД і Східної Європи. У зв’язку з дестабілізуючими діями колишніх власників, випуск продукції скоротився майже вдвічі. Заборгованість по зарплаті на даний момент перевищила 3 млн грн.

Источник: Власти.нет

  • 42
  • 29.01.2010 17:33

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода