Незалежні аудитори перевірили фінансову діяльність «Київміськбуду»

Читать новость на украинском языке
Незалежні аудитори перевірили фінансову діяльність «Київміськбуду»
У ХК "Київміськбуд" було проведено аудит, результати якого забезпечать прозору та ефективну діяльність Холдингу.

Як зазначили у «Київміськбуді», результати аудиту абсолютно повністю співпали із фінансовою звітністю Холдингу.

«Як того і вимагає законодавство, до проведення Загальних Зборів акціонерів у Холдингу було проведено аудит за 2013 рік. Його результати повністю збігаються із фінансовою звітністю «Київміськбуду» за результатами минулого року, тобто якихось порушень чи зловживань виявлено не було. Зараз ми направили його результати на вимогу КМДА владі міста. Хочу зазначити, що робота компанії є абсолютно прозорою, ми готові до будь-яких аудитів, перевірок та іншого», – сказав віце-президент «Київміськбуду» Андрій Джигіль.

За словами експертів, проведення аудиту забезпечує жорсткий контроль за фінансовою діяльністю компанії.

«Аудит має на меті перш за все оцінити правильність ведення бухгалтерського, фінансового та податкового обліку компанії. Це перевірка правильності ведення таких видів обліку», – розповів економіст, фінансовий експерт Ерік Найман.

У владі Києва, якій були передані результати аудиту, підкреслюють, що робота «Київміськбуду» є прозорою, і суспільство має це знати.

«Київміськбуд» одна з найкращих компаній, які на ринку відповідають за свої дії. Ми звернулись до аудиторської компанії, щоб це було настільки прозоре підприємство, яким воно є зараз, щоб і суспільство про це знало», – сказав в.о. заступника Голови КМДА Богдан Дубас.

Нагадаємо, акціонери визнали діяльність керівництва «Київміськбуду» ефективною та правомірною. Заслухавши звіт про роботу Правління, Наглядової ради та Ревізійної комісії, утримувачі акцій визнали роботу Холдингу такою, що спрямована на розвиток та зростання показників компанії.

Источник: Власти.нет

  • 185
  • 07.05.2014 15:42

Коментарі до цієї новини:

Последние новости

Главное

Погода