Столичні мажори разом з екс-міністром Януковича агітують за Лавруся

Читать новость на украинском языке
Столичні мажори разом з екс-міністром Януковича агітують за Лавруся
Резонансна подія із побиттям людей відбулася у місті Знам’янка на території 102 виборчого округу Кіровоградської області.

Бійка сталася 18 жовтня під час провокаційної акції, яку організували журналісти, кандидати у народні депутати за списком Блоку Петра Порошенка Мустафа Найем та Сергій Лещенко проти прихильників лідера перегонів колишнього секретаря Київради Олеся Довгого.

18 жовтня поточного року, у місті Знам’янка, Мустафа Найем та Сергій Лещенко організували мітинг з дискредитації іміджу лідера передвиборчих перегонів Олеся Довгого.

На початку мітингу журналісти, які балотуються до парламенту у прохідній частини списку Блока Петра Порошенка, заявили про те, що не допустять перемоги Довгого. Вони запропонували також так званим «демократичним кандидатам» підписати меморандум про об’єднання, висування і підтримку єдиного кандидата – Андрія Лавруся. Лаврусь є діючим депутатом Олександрівської районної ради, та помічником олігарха Андрія Табалова, який подарував свого часу Януковичу золотий батон в подяку за депутатський мандат.

Підтримувати Лавруся погодилися самовисуванці Олександр Кучер, Микола Стрижак, Олег Долгий, кандидат від Радикальної Партії Віталій Тетяниченко та Олег Рудницький від партії «Воля».

На сцені також був помічений ще один кандидат Віктор Бойко – екс-міністр Януковича, якого нещодавно скомпроментувало відео, де він пропонує по 500 гривень за голос виборців.

Він також погодився підтримувати єдиного кандидата від «демократичних сил», проте меморандум не підписав.

Після того, як люди почали ганьбити заїжджих гастролерів разом з їхніми висуванцями, навколо з’явилися «тітушки», які спровокували бійку. На щастя обійшлося без жертв. Проте тілесні ушкодження отримали кілька учасників цих зборів.

Незважаючи на це, 19 жовтня команда Найєма та Лещенка провела мітинг у Світловодську, де офіційно представила Лавруся в якості єдиного кандидата.

Після цього, Найем повідомив на своїй власній сторінці в Фейсбуці про те, що вже створено передвиборчий штаб, та оголосив, що з 20 жовтня вони починають агітаційну кампанію на підтримку Лавруся.

Зі свого боку, в штабі кандидата Олеся Довгого повідомили, що в зв’язку із побиттям людей у Знам’янці 18 жовтня до правоохоронних органів буде подано відповідну заяву про злочин. До неї буде додано відеозапис в якості доказу причетності Найема та Лещенко до організації провокації.

Источник: Власти.нет

  • 190
  • 20.10.2014 12:28

Коментарі до цієї новини:

Последние новости

Главное

Погода