Як отримати кредит без підтвердження офіційного прибутку?

Читать новость на украинском языке
Як отримати кредит без підтвердження офіційного прибутку?
Громадяни, які працюють на неофіційній роботі або за договором, не можуть документально підтвердити свій заробіток і тому вони намагаються не звертатися за допомогою до кредитних установ, знаючи, що їм відмовлять.

Громадяни, які працюють на неофіційній роботі або за договором, не можуть документально підтвердити свій заробіток і тому вони намагаються не звертатися за допомогою до кредитних установ, знаючи, що їм відмовлять. Звичайно є можливість зайняти у рідних та близьких людей, але це не вихід зі становища, коли потрібна допустима велика сума грошей. Але все одно є мікрофінансові організації , які готові надати кредит без офіційного працевлаштування, які не можуть підтвердити свою заробітну плату.

Якщо людина не має можливості підтвердити свій дохід, то вона вважається безробітною. Ця категорія має шанси отримати кредит у таких випадках:

-Оформити позику лише за паспортом на жорстких умовах кредитування;
- використовувати як заставу свій депозит чи вклад;
- отримати позикові гроші під заставне майно;
- укласти угоду з МФО;
- скористатися експрес-кредитом.

Кредитний договір без документального підтвердження доходу полягає на суворіших умовах кредитування. Отримати позикові кошти можна за вищою ставкою і оформлення страхового поліса. Це значно збільшує вартість кредитної продукції для позичальника. Фінансові компанії, навпаки, підстраховуються такими умовами, щоб максимально забезпечити повернення виданих кредитів.

Щоб взяти банківську позику, потрібно подати заявку та заповнити анкету, де треба вказати всі свої дані. Її можна подати в офісі кредитора, по телефону або в глобальній Мережі. Оптимальним способом оформити позику у банківській організації можна під заставу нерухомості чи депозиту. Кредитна установа оформить договір за нижчою ставкою і на лояльних умовах, оскільки ризик повернення позикових грошей зведений до мінімуму.

Позику можна отримати в МФО, від Качай Гроші на гарних умовах, просто перейшовши на сайт компанії https://kachay.com.ua/, коли кошти потрібні терміново і немає часу на оформлення банківського кредиту. Таку угоду можна оформити в цілодобовому режимі, якщо є банківська картка, телефон і паспорт. Процедура видачі займає 15-25 хвилин. угоду можна укласти на місяць та більше.

Якщо гроші потрібні на придбання побутової чи іншої техніки для дому, то найкраще користуватися експрес-кредитуванням. Угоду можна оформити у магазині, де продається необхідний товар. При цьому документальне підтвердження заробітку не потрібне.

Отримати кредит без офіційного заробітку можна, але на «жорсткіших» умовах кредитування.

Источник: Власти.нет

  • 122
  • 23.01.2022 14:32

Коментарі до цієї новини:

Последние новости

Главное

Погода