Росія перекидає на Запоріжжя майже тисячу кадирівців

Читать новость на украинском языке
Росія перекидає на Запоріжжя майже тисячу кадирівців
Командування військ противника почало перерегрупування на Запорізський напрямок підрозділів зі складу військ “Росгвардії” з території Чечні.

Про це  повідомив військовий оглядач, координатор групи «Інформаційний спротив» Костянтин Машовець.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

За його словами, у район Василівки прямує 358-й окремий батальйон оперативного призначення (пункт постійної дислокації – ст.Червлена, Чечня). Ним планується підсилити 429-й мсп 19-ї мсд.

В районах н.п. Нестерянка, Новопокровка та Роботине також зосереджуються підрозділи 96-го полку оперативного призначення національної гвардії РФ (пункт постійної дислокації – м.Гудермес, Чечня). Ними планується підсилити БТГр-и 503-го мсп 19-ї мсд, які понесли у попередніх боях відчутні втрати.

Всього, за інформацією Машовця, на Запорізькому напрямку командування військ противника планує зосередити та розгорнути до 3-х зведених тактичних групи зі складу «Росгвардії» рівня «батальон – рота» з Чечні.

Разом з лінійними підрозділами «Росгвадії» з Чечні на даний напрямок перекидаються й органи управління цього угрупування.

“Загалом, до 850-900 осіб, оснащених легкою та важкою піхотною зброєю, автомобільним та спеціальним транспортом, можливо легкими ББМ”,  -зазначив експерт.

  • 985
  • 03.08.2022 18:43

Коментарі до цієї новини:

Последние новости

Главное

Погода