Азербайджанська армія провела в Нагірному Карабаху операцію «Відплата». Відео

Читать новость на украинском языке
Азербайджанська армія провела в Нагірному Карабаху операцію «Відплата». Відео
Міноборони Азербайджану повідомило про проведення операції "Відплата" у відповідь на "диверсійно-терористичні дії" вірменських формувань на території Нагірного Карабаху.

Про це повідомило видання Minval.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

За словами азербайджанських військових, «бойовики» спробували захопити сопку Гирхгиз, розташовану в гірському ланцюгу, що охоплює територію Кельбаджарського та Лачинського районів, та закріпити там нові бойові позиції.

“В результаті проведеної підрозділами Азербайджанської Армії операції у відповідь «Відплата» були взяті під контроль височина в районі сопки Гирхгиз, а також Сарибаба вздовж Карабахського хребта Малого Кавказького хребта та ряд інших важливих панівних висот. Наразі наші підрозділи ведуть інженерні роботи з облаштування нових позицій та будівництва під’їзних доріг”, – сказано у повідомленні оборонного відомства.

Також там додали, що в ході операції було знищено кілька бойових позицій «незаконних вірменських збройних формувань», завдано авіаудару по військовій частині в селищі Юхари Оратаг колишнього Агдеринського району.

В результаті вбито та отримали поранення вірменські “бойовики”, а також знищено кілька гаубиць Д-30, військову техніку та велику кількість боєприпасів.

  • 511
  • 03.08.2022 19:13

Коментарі до цієї новини:

Последние новости

Главное

Погода