Зламався пристрій glo™? Поради для його відновлення

Читать новость на украинском языке
Зламався пристрій glo™? Поради для його відновлення
В основі роботи кожної моделі — інноваційна технологія, що розроблена для того, аби досвід користування пристроєм був максимально зручним та комфортним.

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

В основі роботи кожної моделі — інноваційна технологія, що розроблена для того, аби досвід користування пристроєм був максимально зручним та комфортним. Наприклад, щоб задовольнити різні запити користувачів, усі пристрої glo™ мають два режими роботи: Standard і Boost, які дають змогу керувати насиченням та змінюють швидкість нагрівання девайсу. До пристрою входить glo™ інструкція, завдяки якій ви зможете детально ознайомитися з правилами чистки, увімкненням пристрою glo™, як користуватися ним під час режиму Boost та Standard.

Температура нагрівання під час використання режиму glo™ відрізняється в залежності від серії. У лінійці HYPER у режимі Standard температура складає  до 240°C, а в glo™ PRO режим Boost нагріває камеру трохи сильніше — до 280°C.

Як правильно доглядати за glo™

У комплекті з пристроєм вкладена щіточка для чищення. Завдяки їй ви зможете швидко почистити девайс, який буде відразу готовий до наступного використання. Чистити потрібно кожні 20 сесій.

Завдяки регулярному чищенню пристрою для нагрівання тютюну:

  • не будуть змінюватися смакові характеристики;

  • не буде стороннього запаху від нагрівальної камери;

  • буде зберігатися повноцінна працездатність пристрою.

За допомогою щітки прочищається камера нагрівання, видаляється волога, що може з’явитися у нижній частині та на затворі – допоможе пристрою працювати краще та довше.

Чистка камери, що нагрівається, дуже важлива, тому важливо пам’ятати про цю умову правильної експлуатації.  Щіточка, що йде у комплекті, має невеликий йоржик з довгою ручкою, завдяки чому можна позбутися шматочків тютюну, забруднень та паперу.

Процедура чистки наступна:

  1. Відкрити верхній затвор, а також невеликий отвір для чистки, який знаходиться знизу пристрою.

  2. Почистити з обох сторін без використання додаткових матеріалів чи рідин.

Попри високу якість продукції, будь-які гаджети можуть зламатися, якщо ненароком неправильно ними користуватися, розбити чи пошкодити, несвоєчасно чистити та доглядати. Саме тому даємо рекомендації на такі випадки:

  1. Якщо пристрій не вмикається. Перш за все потрібно перевірити чи не розрядився пристрій – для перевірки достатньо натиснути на кнопку управління. Також пристрій для нагрівання тютюну може не вмикатися через переохолодження. У такому випадку потрібно почекати 10-20 хвилин,доки пристрій повернеться до нормальної температури та спробувати увімкнути його знову.

  2. Якщо пристрій не заряджається. Для зарядки у такому випадку потрібно використовувати ноутбук чи ПК. Якщо використовувати блок живлення з комплекту, то час зарядки складає до 2 годин. Індикатор має заблимати та показувати, що відбувається зарядка.

  3. Усі індикатори горять одночасно. Це свідчить про те, що пристрій не заряджається та не нагрівається, або у ньому розрядилася батарея. Для цього потрібно перевірити рівень заряду, натиснувши на кнопку, та поставити на зарядку у разі необхідності.

Якщо жодна із вище описаних рекомендаційне не допомагає, у такому випадку потрібно звернутися до безкоштовної служби технічної підтримки бренду glo™ по допомогу в розв’язанні цієї проблеми за номерами  0 (800) 50-90-80 або 8008.*

* Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

Источник: Власти.нет

  • 94
  • 23.03.2023 14:46

Коментарі до цієї новини:

Последние новости

Главное

Погода