Хара висуває ультиматум Януковичу

Читати цю новину російською мовою
Хара висуває ультиматум Януковичу
Схоже, голова Федерації профспілок України Василь Хари пішов у ва-банк. Його інтерв’ю, опубліковане на офіційному сайті профспілок, містить однозначні звинувачення на адресу Генеральної прокуратури України, Податкової служби…

Схоже, голова Федерації профспілок України Василь Хари пішов у ва-банк. Його інтерв’ю, опубліковане на офіційному сайті профспілок, містить однозначні звинувачення на адресу Генеральної прокуратури України, Податкової служби та Адміністрації Президента. Хара назвав їх основними учасниками кампанії проти нього та профспілок. „Такого беззаконня, такої війни держорганів проти профспілок в особі Генеральної прокуратури, Податкової ще не було ні в історії нашої країни, ні в історії Європи” – зазначив голова Федерації.

В інтерв’ю Хара стверджує, що „Адміністрація Президента не ставить до відома Віктора Федоровича щодо змісту звернень, з якими ми (керівництво ФПУ) до нього звертаємося ”.

Ключові положення інтерв’ю викладені в його завершальній частині, де представник Партії регіонів Василь Хара висуває ультиматум Президенту України. Голова ФПУ фактично погрожує владі соціальними конфліктами та намірами перейти в опозицію. „Усі ці дії виштовхують ФПУ зі сфери соціального діалогу в жорстку опозицію” – запевняє Хара. Далі він продовжує: „рано чи пізно прокурори, податківці насильно видавлять Федерацію зі сфери соціального діалогу у сферу жорстких конфліктів”. Ці заяви зроблені в контексті апелювання до Президента Януковича.

 Нагадаємо, у п’ятницю 26 серпня в будівлі центрального апарату ФПУ у Києві податкова міліція здійснювала обшук і виїмку документів. Раніше медіа повідомляли про десятки кримінальних справ порушених Генпрокуратурою проти керівництва Федерації за фактами сумнівного відчуження об’єктів інфраструктури ФПУ. На думку експертів обшуки податкової міліції, що ведуться паралельно зі слідчими діями ГПУ, свідчать про негативне ставлення Президента України до Василя Хари. Експерти вважають, що Харі не вдасться довго протриматися у такому протистоянні.

 

Источник: Власти.нет

  • 72
  • 02.09.2011 13:25

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода