«Олігархи мають перетворитись на капітанів бізнесу, інакше закінчать як «червоні директори» та банд формування 90х» – Сергій Шахов

Читати цю новину російською мовою
«Олігархи мають перетворитись на капітанів бізнесу, інакше закінчать як «червоні директори» та банд формування 90х» – Сергій Шахов
Волонтер, лідер Громадської організації «Народна довіра» Сергій Шахов заявив, що олігархи мають перетворитись на капітанів бізнесу, інакше на них чекає доля «червоних директорів» та бандитських формувань 90х років.

Таку думку громадський діяч висловив під час дискусії в прямому ефірі Шустер-live.

«Депутати Верховної Ради, якщо ви сьогодні запропонуєте олігархам сісти за стіл переговорів, то вони повинні перетворитись на капітанів бізнесу як в Європі, Америці і, в цілому, у світі. Через два тижні Великдень.Люди мають збирати копійки, щоб купити хліба?! Чим будуть годувати сім’ї українці? Я зараз говорю не лише про пенсіонерів, а й, про тих, хто працює і в нинішній ситуації не може прокормити родину. Вже відбулась шалена девальвація гривні, але реформ не відбувається, йде війна.За цим щитом війни сьогодні ховаються чиновники і олігархи. Переконаний, в Україні повинна відбутись деолігархізація, олігархи повинні сісти за стіл переговорів, адже з них починається політична корупція в нашій державі, голод і холод  для людей! От якщо це відбудеться, тоді вони не закінчать як свого часу червоні директори та бандитські формування», – наголосив Сергій Шахов.

Також, під час дискусії С. Шахов звернувся до лідера Радикальної партії України О. Ляшка з пропозицією залучити до роботи в комісії з розслідування фактів корупції в уряді громадських діячів та зазначив, що саме під жорстким контролем громадськості буде отримано об’єктивний результат розслідування цих фактів.

Источник: Власти.нет

  • 335
  • 23.03.2015 13:40

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода