Росія перекидає на Запоріжжя майже тисячу кадирівців

Читати цю новину російською мовою
Росія перекидає на Запоріжжя майже тисячу кадирівців

Незабаром запорізької землі буде в Tik Tok ще більше

Командування військ противника почало перерегрупування на Запорізський напрямок підрозділів зі складу військ “Росгвардії” з території Чечні.

Про це  повідомив військовий оглядач, координатор групи «Інформаційний спротив» Костянтин Машовець.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

За його словами, у район Василівки прямує 358-й окремий батальйон оперативного призначення (пункт постійної дислокації – ст.Червлена, Чечня). Ним планується підсилити 429-й мсп 19-ї мсд.

В районах н.п. Нестерянка, Новопокровка та Роботине також зосереджуються підрозділи 96-го полку оперативного призначення національної гвардії РФ (пункт постійної дислокації – м.Гудермес, Чечня). Ними планується підсилити БТГр-и 503-го мсп 19-ї мсд, які понесли у попередніх боях відчутні втрати.

Всього, за інформацією Машовця, на Запорізькому напрямку командування військ противника планує зосередити та розгорнути до 3-х зведених тактичних групи зі складу «Росгвардії» рівня «батальон – рота» з Чечні.

Разом з лінійними підрозділами «Росгвадії» з Чечні на даний напрямок перекидаються й органи управління цього угрупування.

“Загалом, до 850-900 осіб, оснащених легкою та важкою піхотною зброєю, автомобільним та спеціальним транспортом, можливо легкими ББМ”,  -зазначив експерт.

  • 985
  • 03.08.2022 18:43

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода