Путін проводить засідання Радбезу після провалу армії під Харковом

Читати цю новину російською мовою
Путін проводить засідання Радбезу після провалу армії під Харковом

Путін шукає відповіді на одвічні російські запитання: хто винен і що робити

Президент Росії Володимир Путін зібрав Раду безпеки після того, як російська армія почала здавати позиції під натиском контрнаступу України, а 10-тисячне ізюмське угрупування опинилося під загрозою оточення.

Про це повідомило The Moscow Times.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

На нараду до Путіна в п’ятницю було викликано постійних членів Ради безпеки — 12 вищих чиновників, серед яких керівники всіх силових структур (Міноборони, МВС, ФСБ, Служба зовнішньої розвідки), голови обох палат парламенту, а також міністр закордонних справ Сергій Лавров, колишній президент Дмитро Медведєв та секретар Микола Патрушев.

За словами прессекретаря президента РФ, оперативна нарада з Радбезом мала розпочатися в середині дня. Він додав, що Кремль не коментуватиме хід військових дій, внаслідок яких російська армія втратила Балаклію.

Видання з посиланням на аналітиків ISW зазначило, що успіхи української армії на харківсько-ізюмському напрямку призвели до втрати довіри до командування в масштабах, яких не було з травня, коли російські сили зазнали фіаско під час переправи через річку Сіверський Донець.

  • 500
  • 09.09.2022 16:27

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода