Новий рік 2014: як відзначити Новий рік з коханою людиною

Читати цю новину російською мовою
Новий рік 2014: як відзначити Новий рік з коханою людиною
Новий рік вже зовсім скоро, пора задуматися про подарунки і про те, як і де його відзначати.

У цій статті я якраз розповім про те, як організувати святкування Нового року 2014 зі своєю другою половинкою, як зробити це торжество незабутнім і які оригінальні подарунки можна приготувати до свята.

Протягом тривалого проміжку часу Новий рік вважається сімейним святом. Саме в новорічну ніч кожна людина має унікальну можливість поділитися своїми самими чистими, світлими і щирими емоціями з ближнім. Статистика свідчить, що кожна третя закохана пара вважає за краще відзначати Новий рік удвох. Як же зробити спільний свято незабутнім? Як відзначити новий рік з коханою людиною?

По-перше, необхідно узгодити власні плани з бажаннями своєї другої половинки. Це необхідно для того, щоб виключити можливість сварки, що сталася внаслідок непорозуміння, адже може трапитися таке, що ваш коханий хоче відзначити Новий рік в галасливій компанії.

Якщо ви досягли обопільної згоди і вирішили відзначати свято вдвох, то спочатку варто задуматися над тим, де ви будете справляти торжество. Безумовно, можна зустріти Новий рік вдома, поставивши попередньо ялинку, прикрасивши житло і накривши святковий стіл. Якщо ви не маєте власного житла, але хочете усамітнитися, мабуть, є сенс зняти затишну квартирку. Наприклад, напредодні Нового року у Львові подобово можно зняти непогану квартирку на два-три дні і насолодитися святами і один одним.

Але деякі пари хочуть чогось іншого. Можна відправитися в подорож в іншу країну або ж просто зняти номер в готелі. Атмосфера усамітнення дасть вам можливість втілити в життя найпотаємніші фантазії.

Обов’язково подумайте про подарунки на Новий рік. Вони абсолютно не мають бути корисними, нехай це буде щось незвичайне, оригінальне.

Одним з цікавих варіантів є романтичний новий рік. Прикрасьте квартиру свічками і пелюстками троянд. Придбайте ароматичні свічки і масла. До речі кажучи, подібні пахощі можна безпосередньо прив’язати до тематики Нового року (наприклад, мандаринове або ялинове масло). Можна наповнити ванну піною і кинути туди кілька небитких новорічних іграшок. Рекомендується поставити ялинові або смерекові гілочки в кожну кімнату квартири. Це допоможе зберегти в приміщенні святковий аромат.

Новий рік, проведений удвох, може стати одним з найкращих і пам’ятних подій у вашому житті, необхідно лише грамотно і з душею підійти до організації торжества.

Источник: Власти.нет

  • 5394
  • 14.09.2013 16:56

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода