Нестор Шуфрич: «Вшанувати пам’ять та подвиг героїв Великої Вітчизняної війни – наш святий обов’язок»

Читати цю новину російською мовою
Нестор Шуфрич: «Вшанувати пам’ять та подвиг героїв Великої Вітчизняної війни – наш святий обов’язок»
Нестор Шуфрич закликав киян незалежно від їх політичних поглядів об'єднатися аби уникнути провокацій в День Перемоги

Київська міська організація ПАРТІЇ РЕГІОНІВ подала заявку на ім’я голови КМДА Володимира Бондаренка на проведення акції 9 травня. Проце у прямому ефірі 112 каналу розповів її лідер Нестор Шуфрич. Він зокрема повідомив, що столичний осередок регіоналів вийде вшанувати памʼять героїв, які віддали свої життя за нас і наше майбутнє. «Для нас це не передвиборча акція – ми це робили і в минулому і в позаминулому році. Я особисто ходжу вже десять років і покладаю квіти разом зі своїми однопартійцями та ветеранами на могилу Невідомого солдата. Зроблю це і цього року.

Ми не відмовимося від Георгіївської стрічки. Для нас вона не є символом сепаратистів і терористів. Для нас вона є символом Великої Перемоги. Я хочу нагадати, що Георгіївська стрічка була на Ордені Слави і на медалі «За перемогу над фашистською Німеччиною». Поруч з Георгіївською стрічкою в нас будеукраїнська символіка – з жовтим і блакитним кольорами. Це перемога українського народу. Якби не український та білоруський народ, відвага та героїзм на території нашої країни та Білорусії, то невідомо як далеко би втікало кремлівське керівництво у свій час», – сказав зокрема Шуфрич.

Він нагадав, що саме подвиги українців дали можливість перегрупувати радянські війська, підготуватися до контрнаступу і врешті рештузяти Берлін. Не випадково українські та білоруські фронти були вирішальнимипід час Великої Вітчизняної війни.

«Вшанувати героїв – це наша свята памʼять, а допомогти ветеранам – наш святийобовʼязок. Я запрошую всіх зробити це 9 травня, а зі свого боку ми зробимо все, щоб уникнути будь-яких провокацій. Цей день має обʼєднати всіх нас, незалежно від політичних поглядів», – наголосив Народний депутат.

Источник: Власти.нет

  • 184
  • 07.05.2014 10:24

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода