Компанії Коломойського без офісу віддали 1,5 тис. квадратів в «Борисполі»

Читати цю новину російською мовою
Компанії Коломойського без офісу віддали 1,5 тис. квадратів в «Борисполі»
Компанії "Рапекс-1", яка ніколи не займалася виробництвом харчування і навіть не має власного офісу, продовжили термін оренди цеху бортового харчування "Борисполя"

Про це повідомляється у сюжеті проекту «Схеми», передає depo.ua.

«Стало відомо, що листом за підписом Володимира Омеляна (на той момент заступник міністра інфраструктури – ред.) компанії «Рапекс-1″ продовжили строк оренди до 10 років з процентною ставкою у 15%». Оренду продовжили не зважаючи на те, що закон про держмайно не передбачає продовження терміну договору до його закінчення», – йдеться у сюжеті.

Офіс у якому зареєстровано фірму пустує, а телефоном керівництво фірми відмовилося дали будь-які коментарі. Проте розповів, що компанія нібито розвивається та шукає нові ринки збуту.

Як відомо, Міністерство інфраструктури передало цех площею 1658 кв.м. та територію навколо нього фірмі «Рапекс-1″, не допустивши до конкурсу конкурентів.

Згідно з даними реєстру підписантом «Рапекс-1″ є Інна Бойко, яка також є головою ревізійної комісії ПАТ «Харківський жировий комбінат», а також головою наглядової ради ПАТ «Дніпронафтопродукт», власником якого є Ігор Коломойський. «Рапекс-1″ брав участь у судових тяганинах з «Аеросвітом», що також є власністю Коломойського. Сфера діяльності «Рапекс-1″ є надання в оренду приміщень.

Источник: Власти.нет

  • 283
  • 26.04.2016 11:46

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода