Окупанти вночі пішли в лобові атаки за кількома напрямками

Читати цю новину російською мовою
Окупанти вночі пішли в лобові атаки за кількома напрямками

ЗСУ відбили всі наступальні спроби ворога

Окупанти вночі намагалися розпочати наступальні дії за кількома напрямками, але ЗСУ відбили ворожі спроби.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

На Слов’янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення та вести наступальні дії у напрямку Слов’янська.

Обстріляв із артилерії райони Дібровного, Подолівки, Мазанівки, Адамівки, Чепіля, Краснопілля, Курульки та інших.

На Донецькому напрямку противник продовжує вогневий вплив на підрозділи сил оборони України із артилерії і танків по лінії зіткнення. Веде розвідку, намагаючись знайти слабкі місця в обороні наших військ. Основні зусилля зосереджує на Бахмутському та Новопавлівському напрямках, намагається просунутись у напрямку Соледара та Бахмута.

На Краматорському напрямку ворог проводить перегрупування з метою відновлення наступу у напрямку Сіверська. Із ствольної та реактивної артилерії обстріляв райони Краматорська, Закітного, Григорівки та інших. Завдав авіаударів поблизу Верхньокам’янського.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли позиції ЗСУ, зокрема, в районах населених пунктів Новолуганське, Покровське, Весела Долина, Берестове, Веселе, Майорськ, Вершина.

Ворог завдав авіаударів неподалік Семигіря, Берестового та території Вуглегірської ТЕС.

Спроби ворожого штурму в районі Кодеми та Білогорівки наші воїни успішно зупинили, як і намагання оволодіти селами Спірне та Вершина.  Окупанти отримали жорсткий опір, зазнали значних втрат та безславно відійшли.

  • 240
  • 15.07.2022 08:59

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода