Азербайджан стягує війська до Нагірного Карабаху: на кордоні лунали вибухи

Читати цю новину російською мовою
Азербайджан стягує війська до Нагірного Карабаху: на кордоні лунали вибухи

Між Аєрбайджаном та Нагірним Карабахом знову неспокійно

Міноборони Азербайджану повідомило про обстріли з території Нагірного Карабаху, а невизнана республіка звинуватила у провокаціях Баку.

Вірменські ЗМІ повідомили, що збройні сили Азербайджану почали активно перекидати техніку та озброєння поблизу лінії зіткнення у Нагірному Карабаху.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Як повідомило видання «Кавказский узел«, Міноборони Азербайджану 31 липня заявило про обстріл азербайджанських позицій біля села Аміранлар Ходжавендського з території, де розміщено російські війська.

«Прес-служба Міноборони» Нагірного Карабаху 1 серпня повідомила, що з 09:00 ранку на деяких ділянках північно-західної прикордонної зони азербайджанські сили нібито вдалися до провокацій, намагаючись перейти лінію зіткнення.

«З вірменської сторони втрат немає. Ситуація залишається напруженою. Детальну інформацію про те, що сталося, було надано командуванню російських миротворчих сил», – сказано в повідомленні «міноборони».

У свою чергу, Міністерство оборони Азербайджану інформацію про інцидент відкинуло. В офіційній заяві військового відомства йдеться, що вірменська сторона навмисне поширює недостовірну та провокаційну інформацію з метою ввести спільноту в оману.

  • 334
  • 02.08.2022 17:09

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода