РосЗМІ повідомили про українську ДРГ у Херсоні: що сталося насправді

Читати цю новину російською мовою
РосЗМІ повідомили про українську ДРГ у Херсоні: що сталося насправді

Вчора ввечері в центрі Херсону нібито ловили якусь ДРГ

“Контртерористична операція” росіян зі стріляниною біля залізничного вокзалу у Херсоні - це намагання окупантів дискредитувати ЗСУ.

Про це повідомила в голова Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Вона також нагадала попередження про те, що з 17 до 20 вересня в Херсонській області окупантами планується низка диверсійних заходів, які будуть шкодити іміджу ЗСУ.

«Російські військові намагаються донести людям інформацію, що не звільняють їх, а захоплюють. Саме тому провокації зі стріляниною посеред Херсона, провокації з вибухами та інше, що вони висвітлюють, в першу чергу, на своїх пропагандистських каналах – на це треба звертати увагу», – зазначила Гуменюк.

Вона також звернула увагу, що вірною ознакою провокацій є присутність  кореспондентів окупаційного ТБ «у вирі подій», коли вони тільки почалися, чи ще не завершилися.

Нагадаємо, вчора ввечері російські ЗМІ повідомили, що в районі залізничного вокзалу в Херсоні відбувається «контртерористична операція»

Пропагандисти повідомили, що у центрі Херсона нібито було нейтралізовано українську ДРГ.

  • 302
  • 18.09.2022 10:38

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода