Російські пропагандисти на кремлівському ТБ почали критикувати Путіна

Читати цю новину російською мовою
Російські пропагандисти на кремлівському ТБ почали критикувати Путіна

В російському телеефірі стало якось сумно

Поразка Росії у Харківській області та Лимані у поєднанні з нездатністю Кремля ефективно провести часткову мобілізацію докорінно змінюють російський інформаційний простір.

На це звертають увагу аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

ЗМІ, що спонсуються Кремлем, і російські міліблогери сумують про втрату Лимана, одночасно критикуючи невдачі часткової мобілізації.

Пропагандисти та міліблогери приписують поразку навколо Лимана нездатності російських військових належним чином постачати та посилювати війська на півночі Донбасу і скаржаться на відсутність прозорості щодо ходу війни.

Деякі гості студій у кремлівських телевізійних програмах навіть критикували рішення президента Росії Володимира Путіна анексувати чотири українські області до забезпечення безпеки їхніх адміністративних кордонів. Вони навіть висловлювали сумніви у здатності Росії будь-коли окупувати всі ці території.

Кремлівські пропагандисти більше не приховують свого розчарування у проведенні часткової мобілізації, часто обговорюючи незаконний призов деяких категорій людей та наголошуючи на масовому алкоголізмі серед новомобілізованих.

Деякі “експерти”, виступаючи у прямому ефірі, висловили стурбованість тим, що мобілізація не створить сили, необхідні для відновлення ініціативи на полі бою, враховуючи низьку якість російських резервів.

  • 178
  • 03.10.2022 07:39

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода