Шабаш у Лужниках: масовка йде з концерту заради безкоштовної їжі. Відео

Читати цю новину російською мовою
Шабаш у Лужниках: масовка йде з концерту заради безкоштовної їжі. Відео

Глядачі почали залишати концерт у Лужниках, не чекаючи на промову Путіна

Трибуни «Лужніков» почали стрімко порожніти в перші хвилини мітингу-концерту, присвяченого річниці початку війни в Україні. Люди покидали російські прапори та почали йти зі стадіону.

Про це повідомив кореспондент російського видання «Можемо пояснити» з місця подій.

Деякі глядачі з масовки забирають із собою пледи, незважаючи на протести волонтерів. Інші намагаються зігрітися у туалетах, оскільки на стадіоні дуже холодно.

Майже всі опитані кореспондентом заявили, що їх змусили прийти на захід. Здебільшого це працівники бюджетних установ, яких розсаджують секторами.

Глядачі, що залишилися на трибунах, поводяться досить мляво і не відгукуються на гасла, які скандують ведучі. У самому концерті беруть участь давні прихильники російської влади та Володимира Путіна — гурт «Любе», актори Дмитро Дюжев та Олександр Ф.Скляр, гурт «Місто 312».

Ще один концерт відбувається на вулиці, але людей більше цікавить безкоштовна гречка з тушонкою — за нею вишикувалася велика черга.

Їжу у вигляді продуктових наборів роздавали на самому стадіоні. Якоїсь миті в черзі стали виникати конфлікти через сосиски в тесті.

  • 1691
  • 22.02.2023 14:47

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода