За добу українські військові відбили 170 ворожих атак на п’яти напрямках

Читати цю новину російською мовою
За добу українські військові відбили 170 ворожих атак на п’яти напрямках
Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках, там минулої доби наші захисники відбили понад 170 атак противника.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог вів наступальні дії в районах населених пунктів Кремінна і Білогорівка Луганської області та Спірне на Донеччині. Успіху не мав.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує наступати. Штурмує місто Бахмут. Наші захисники відбили атаки в районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Бахмут та Іванівське.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Кам’янка, Сєверне, Водяне, Невельське та Мар’їнка.

Українська авіація за минулу  добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Також, наші захисники збили ворожий безпілотний літальний апарат типу “Орлан-10”. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 1 район зосередження противника, 2 склади боєприпасів та 3 інших важливих об’єкти ворога.

  • 67
  • 02.03.2023 07:12

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода