В Україні відреагували на “диверсантів” під Брянськом

Читати цю новину російською мовою
В Україні відреагували на “диверсантів” під Брянськом
Українським військовим нічого не відомо про інциденти у прикордонних районах РФ, вони нагадали, що ворог може вдаватися до провокацій та намагатися дискредитувати ЗСУ.

Так прокоментували суперечливу інформацію російських ЗМІ нібито про “українські ДРГ” в кількох селах Брянської області, які “захопили заручників” та вступили в бій з російськими військовими.

У Генштабі ЗСУ виданню Бабель заявили, що ЗСУ ведуть бойові дії виключно на території України.

«Усе, що відбувається на Росії, — це спротив місцевого населення путінському терористичному режиму, недотримання заходів пожежної безпеки або інші причини, які не залежать від ЗСУ. Зокрема, повідомлення в інтернеті про події на Брянщині є зухвалою московською провокацією», — заявили у відомстві.

В ОК “Південь” нагадали, що «ворог може вдаватися до провокацій та намагатися дискредитувати ЗСУ».

Раніше, 23 лютого, там зазначили, що українська розвідка зафіксувала на кордоні з Чернігівською областю рух військової техніки без розпізнавальних знаків.

Разом з технікою розвідка зафіксувала людей, вбраних у піксель, схожий на форму Збройних сил України.

“На думку командування, окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу для звинувачення українських захисників у порушенні територіальної цілісності Білорусі”, – написали військові тиждень тому.

Нагадаємо, у Росії заявили про українських диверсантів під Брянськом: повідомляли про заручників, бої та підриви підстанцій.

  • 158
  • 02.03.2023 12:37

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода