Кадирова може не стати: Путін благословив перехід влади до його сина

Читати цю новину російською мовою
Кадирова може не стати: Путін благословив перехід влади до його сина
Зустріч президента РФ Володимира Путіна з сином глави Чечні Рамзана Кадирова Ахматом, поспішне одруження останнього та ще деякі фактори вказують на підготовку транзиту влади в Чечні.

Таку думку висловив журналіст Орест Сохар.

“З сином Кадирова зустрівся бункерний. На тлі чуток про отруєння\хворобу самого «ватажка» Чечні, цей дитячий садок виглядав як благословіння фюрера на транзит влади від батька до сина. Так само як, свого часу у путінському кабінеті владу від батька перейняв і сам Рамзан”, – зазначив він та навів аргументи на користь цієї версії.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Видно, що Кадиров “розпух” і його “таскають по найкрутіших лікарях світу”. З огляду на це є конспірологічні припущення, що лідера Чечні  отруїли, причом свої ж. Недругів у терориста серед земляків чимало, і найбільшим вважається депутат держдуми Адам Делімханов.

Крім того, син Кадирова Ахмат раптово одружився в 17 років. Таким чином, за чеченськими устоями, його можна вважати дорослим мужчиною.

Також парламент Чечні визнав Кадирова «батьком народу».

“Родичі «батька» масово призначаються на різні пости, інколи, здається, що посади отримують навіть ненароджені”, – зазначив Сохар.

Також він звернув увагу, що “кадирівці” створюють свою ПВК, через що відтягнули своїх “тік-токерів” з фронту.

“Бункерний розуміє наслідки «кадировізації» Чечні, але не здатен втримати «тік-токерів» у правовому полі. Навпаки, Путін особисто благословляє республіку на сепаратистке зміцнення”, – резюмує журналіст.

  • 774
  • 06.03.2023 13:11

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода