Сестра Кім Чен Ина пригрозила війною США та Південній Кореї

Читати цю новину російською мовою
Сестра Кім Чен Ина пригрозила війною США та Південній Кореї

Кім Е Чжон пригрозила США війною

Якщо США та Південна Корея зіб'ють північнокорейську ракету над Тихим океаном, Пхеньян сприйме це як оголошення війни і здійснить «негайні та подавляючі» дії.

Як повідомило ЦТАК, про це заявила сестра Кім Чен Ина та заступниця директора Відділу пропаганди та агітації Центрального комітету Трудової партії Кореї Кім Е Чжон.

За словами Кім Е Чжон, Тихий океан не належить США, хоча вони сприймають його як своє подвір’я.\

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Тому погрози Південної Кореї збивати північнокорейські ракети, запущені Пхеньяном у рамках навчань, сприйматимуться як оголошення війни.

«Якщо за нашим випробувальним запуском стратегічних озброєнь, який проводиться у відкритому морі та регіоні, що не належать юрисдикції США, без заподіяння жодної шкоди безпеці навколишніх країн, слідуватиме військова реакція, як перехоплення, то це буде очевидним оголошенням війни проти КНДР», – сказала Кім Е Чжон.

Вона також додала, що демонстративні військові дії та “будь-які риторичні вислови США та Південної Кореї” останнім часом дійшли до “неприпустимої межі” і йдуть по “вкрай божевільному напрямку”. І це підштовхує Північну Корею до “неодмінної реакції”.

  • 401
  • 07.03.2023 07:12

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода