Кожен хід здатен кардинально все змінити: Сирський розповів про ситуацію у Бахмуті

Читати цю новину російською мовою
Кожен хід здатен кардинально все змінити: Сирський розповів про ситуацію у Бахмуті
Сили оборони зробили низку тактичних дій для оборони Бахмуту, які на даний момент не дали ворогу взяти місто в оперативне оточення, але ситуація залишається дуже важкою.

Про це розповів командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Він нагадав, що оборона Бахмута продовжується майже 10 місяців.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

За словами генерала, російські сили діють звичними методами, не рахуючи людей. Але кількість вояків не є вирішальною перевагою чи фактором перемоги.

“Ми розуміємо тактичне значення Бахмута для ворога і знаємо його плани щодо дій на інших ділянках фронту. Сили оборони зараз продовжують захищати місто. Ситуація динамічна. Тут кожен хід та рішення здатні кардинально її змінити. Кожен день має найвищу цінність”, – зазначив Сирський.

Він також додав, що оборона – це організація дій, яка будується на стратегії, дисципліні та довірі особового складу. А її успішність залежить від інтелекту та хитрості кожного командира. Тому українські захисники повинні вміти передбачати дії ворога, який має кількісну перевагу.

“Я пишаюсь особовим складом. Ціную швидкість мислення командирів бригад, поруч з якими знаходжусь”, – резюмував командувач Сухопутних військ.

  • 247
  • 09.03.2023 17:27

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода