Жителі Москви та області масово скаржаться на невідомі безпілотники

Читати цю новину російською мовою
Жителі Москви та області масово скаржаться на невідомі безпілотники
Жителі Москви та області почали масово повідомляти про безпілотники, які кружляють над будинками.

Про це повідомив Telegram-канал Baza.

Першого підозрілого дрона виявили 10 березня над селищем Рогово під Москвою. На місце відразу викликали поліцейських, яким не вдалося знайти ані безпілотник, ані його оператора. Проте вже за три дні над Рогово знову помітили невідомий дрон.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Крім того, 10 березня чотири безпілотники кружляли над кількома селищами та селами неподалік від зоопарку «Планета мавп» на Калузькому шосе. А 12 березня черговий дрон, що летів на низькій висоті, побачили у селищі Краснопахорське. БПЛА прямував до АЗС «Татнафта» на Калузькому шосе, після чого розвернувся і полетів назад — орієнтовно у бік селищ Михайлово-Ярцевське та Армійське.

Ще два дрони виявили вдень 13 березня. Один із них летів над поселенням Воронівське, а другий — через Борисівські ставки на півдні Москви у бік Капотні, де розташовано НПЗ «Газпромнефти». Кому належали безпілотники, також неясно.

Останній дрон виявили близько третьої години ночі 14 березня біля станції метро «Каховська» в Зюзіно. Цього разу співробітникам Росгвардії вдалося знайти двох операторів БПЛА. Чоловіки пояснили, що знімали для себе нічні вулиці, але їх все одно затримали.

  • 548
  • 14.03.2023 14:33

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода