Після ордера на арешт Путіна за викрадення дітей йому пригадали латентну педофілію

Читати цю новину російською мовою
Після ордера на арешт Путіна за викрадення дітей йому пригадали латентну педофілію
Міжнародний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна за військовий злочин, пов'язаний із масовим викраденням українських дітей, після чого знову згадалося його нездорове ставлення до хлопчиків та дівчаток.

“Путін, ймовірно, несе відповідальність за військовий злочин незаконної депортації населення (дітей) та незаконне переміщення населення (дітей) з районів України до Російської Федерації”, – сказано у рішенні суду.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Цей дитячий відбиток знову оживив старі історії про Путіна та маленьких хлопчиків і дівчаток, які наглухо не коментувалися владою і, можливо, коштували життя колишньому співробітнику ФСБ Олександру Литвиненку.

Хлопчик у маєчку та поцілунок у живіт

У середу, 28 червня 2006 року, президент Росії Володимир Путін йшов Кремлем після урочистої зустрічі з випускниками військових академій та училищ.

Яскраво світило сонце, і глава держави, очевидно, перебував у найкращому настрої. Дорогою він побачив туристів, які привели дітей подивитися на Соборну та Іванівську площі Кремля.

Путін зупинився і вирішив трохи поговорити з людьми, щоби безпосередньо насолодитися теплом народної любові. Поки приголомшені дорослі судомно намагалися зрозуміти, як закарбувати цей хвилюючий момент для подальшої передачі дітям та онукам, малеча простодушно оточила главу держави.

Прямо перед Путіним опинився хлопчик років 4-5 (як потім з’ясувалося, Микита Конкін). Президент присів перед ним, запитав, як звуть, обмінявся рукостисканням, а потім несподівано задер дитячу майку і поцілував дитину в живіт.

У тиші, що запанувала, президент встав, поплескав обласканого Микиту по голові і пішов геть.

«Педофіл з Кремля» і полоній

У 2006 рокці про нездорову пристрасть Путіна до дітей заговорив досвідчений російський агент ФСБ Олександр Литвиненко. У своїй статті під назвою «Педофіл із Кремля» він тоді описав, що за багаторічним провалом кар’єри Путіна у спецслужбі стоїть саме його справжня сексуальна орієнтація.

«Коли Путін закінчив інститут Андропова, де готують офіцерів для служби в КДБ, його не взяли до розвідки. Натомість його направили на молодшу посаду до Ленінградського управління КДБ. Незадовго до випуску начальники Путіна дізналися, що він педофіл», – пояснював Литвиненко.

За деяким збігом обставин того ж року він був отруєний полонієм.

#Pedoputin

Минулого року, вже після початку широкомасштабної агресії Росії проти України, у соцмережах знову згадали педофільні слабкості кремлівського диктатора.

Люди стали публікувати архівні фото Путіна, який цілується або обіймається з випадковими дітьми, додаючи хештег #Pedoputin.

Деякі з користувачів, які підтримали цей флешмоб, скаржилися, що Twitter заблокував їхній обліковий запис за поширення «невідповідного контенту».

  • 1316
  • 18.03.2023 12:13

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода