У вежах Кремля все більше невдоволення: Путіну шукають наступника

Читати цю новину російською мовою
У вежах Кремля все більше невдоволення: Путіну шукають наступника
У Кремлі почався пошук наступника президента РФ Володимира Путіна, це роблять за його спиною різні групи впливу, які конкурують між собою.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у ефірі національного телемарафону.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

За його словами, коло навколо Путіна все більше звужується, а сам він стає дедалі токсичнішим – як для зовнішнього світу, так і всередині Росії. І це стало ще більше очевидним після ордеру на його арешт Міжнародним кримінальним судом.

«У вежах Кремля все більше невдоволення тим, що відбувається, дедалі більше похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна», – сказав Юсов.

Він уточнив, що у Кремлі почали підбирати наступника чинному російському диктатору.

«І дійсно – вже йде мова про пошук наступника Путіна, і шукає його вже не Путін», – сказав Юсов.

За його словами, пошуком наступника Путіна займаються різні групи, які конкурують між собою і розуміють, що фінал може бути різним і наступник чи наступники мають бути іншими – «не сприйматися у світі як правонаступники злочинця Путіна».

Представник ГУР також додав, що прізвища наступників Путіна – не головне для України.

«Усьому цивілізованому світу зрозуміло, що геополітична поразка Росії визначена, що Путін – не гравець у масштабному плані, що він закінчився як претендент на якесь серйозне чи хоча б регіональне лідерство. І далі вже буде інша геополітична реальність, інша безпекова реальність, Інша Росія», – сказав Юсов.

  • 371
  • 18.03.2023 14:05

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода