Курси англійської мови від інноваційної школи «SkyEdge»

Читати цю новину російською мовою
Курси англійської мови від інноваційної школи «SkyEdge»
Застосування сучасних інструментів навчання іноземних мов супроводжується підвищенням ефективності та якості, зручності та затишку.

Застосування сучасних інструментів навчання іноземних мов супроводжується підвищенням ефективності та якості, зручності та затишку. Адже не потрібно поспішати та відвідувати різні заклади, бо багато процесів навчання проходять у мережі. Тепер є можливість відвідувати онлайн курси англійської мови, скориставшись послугами школи «SkyEdge». Тут підготовлено єдиний інформаційний простір для учнів та викладачів, є завдання та оцінки.

Пізнавальні заняття та розмовні клуби дозволять опанувати мову якомога раніше. Тим більше, є програми для різних категорій людей, включаючи бізнесменів, школярів, студентів, які бажають виїхати за кордон або для тих, хто хоче просто скласти іспит. Виходячи з цього, формується набір навчальних програм на основі складених завчасно запитів.

Вивчення онлайн за програмами

Поділ на категорії включає наступних учнів:

  1. Діти. Сюди включені дошкільнята, школярі та методика підготовки до ЗНО. Навчання може бути індивідуальним або у групі від 2 до 4 разів на тиждень. Є розмовний клуб, а тривалість навчання – до 12 місяців;

  2. Дорослі. Розмовний курс, для бізнесменів та менторинг. Виділяють рівні А0 – В2, А1 – В2 та В1 – В2;

  3. Спеціалізовані курси. Діджитал курс, підготовка до співбесіди та ділова комунікація. Основна увага на конкретні моменти, а не на весь процес вивчення, наприклад, обирається тільки граматика.

Графік навчання може бути фіксованим та плаваючим. Останній варіант є ідеальним для бізнесменів та просто зайнятих людей. Ця онлайн школа англійської мови ні до чого не зобов’язує і головне – це бажання учня. Викладачі готові долати труднощі та створювати для них додаткову мотивацію.

Інтерактивна платформа

Універсальна інтерактивна платформа є найважливішим простором для взаємодії між учнями та викладачами. Тут є різноманітні типи завдань, додаткові матеріали та багато іншого, щоб самостійно обробляти інформацію та навчатися. Є можливість активувати її на будь-якому гаджеті та в будь-якому зручному місці.

Вбудовано автоматичну перевірку завдань, аналіз помилок, регулярне тестування пройденого матеріалу, розмовні клуби та багато іншого. Застосування такої системи дозволить суттєво автоматизувати численні завдання та процеси навчання.

Оплата доступна за кожний конкретний урок або у форматі абонементу на певний термін. Кожен сам вирішує, адже не всім учням потрібна комплексна програма. Деякі з них вивчають лише деякі аспекти і кількох занять їм буде достатньо.

Источник: Власти.нет

  • 83
  • 16.05.2023 11:57

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода