Святослав Олійник будує у Словаччині будинок та підтримує кримінального авторитета «Наріка»

Читати цю новину російською мовою
Святослав Олійник будує у Словаччині будинок та підтримує кримінального авторитета «Наріка»
Обвинувачений у корупції екс-глава Дніпропетровської облради та чинний депутат від «Слуг народу» Святослав Олійник будує собі новий двоповерховий будинок у затишному словацькому туристичному містечку Блатниця

Обвинувачений у корупції екс-глава Дніпропетровської облради та чинний депутат від «Слуг народу» Святослав Олійник будує собі новий двоповерховий будинок у затишному словацькому туристичному містечку Блатниця, де офіційно проживає менше тисячі людей. Про це повідомляє ТГ-канал Труха.

«Поки в Україні йде війна, а росіяни обстрілюють його рідне Дніпро, екс-чиновник, сховавшись в Словаччині, пише про перемовини з країною-терористом, компроміси та «врахування інтересів всіх сторін конфлікту», – зазначає автор.

  Святослав Олійник будує у Словаччині будинок
Святослав Олійник будує у Словаччині будинок

Нагадаємо, як повідомляє інформаційний портал 49000, обвинувачений у корупції екс-чиновник Олійник втік з України та “навів мости” із кримінальним авторитетом “Наріком”.

Напрям для втечі колишній чиновник-корупціонер, який свого часу бурхливо пиляв гроші на президентському “Великому будівництві”, вибрав не просто так. Як встановили правоохоронці, які вже кілька років розслідують справи про розкрадання Олійника, саме у Словаччині Святослав Васильович давно “звив гніздечко” – обзавівся нерухомістю та іншим майном. Силовики встановили, що корупційні гроші, які Олійник отримував від розкрадання коштів на президентських проектах, він виводив у т.ч. у Словаччину. Де давно живе його довірена особа та неофіційна дружина – Ірина Гуназа, на яку і записані різні активи та нерухомість.

Нещодавно, також і кримінальний авторитет «Нарік» Олександр Петровський запросив посвідку на проживання у Словаччині.

Взагалі у двох одіозних і токсичних перебіжчиків, Олійника та “Наріка”, напрочуд багато точок дотику. Ще в 2020 році їхні інтереси перетиналися в низці скандальних бізнес-політичних проектів. Так, “меценат” Петровський напередодні місцевих виборів у Дніпрі скупив на корені список партії “Слуга народу” і протягнув до міської ради цілу низку своїх наближених та пов’язаних осіб. А голова облради Олійник, який багато років був пов’язаний з олігархом Коломойським, не лише активно “пиляв” державні кошти на ремонтах доріг та будівництві об’єктів соцкультпобуту, а й після довгих метань очолив список партії “Слуга народу” на виборах до Дніпропетровської обласної ради.

Источник: from-ua.org

  • 179
  • 25.05.2023 16:19

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода