У YouTube з’явився офіційний трейлер “Ґодзілла та Конг: Нова імперія”

Читати цю новину російською мовою
У YouTube з’явився офіційний трейлер “Ґодзілла та Конг: Нова імперія”

"Ґодзілла та Конг: Нова імперія" у кінотеатрах у квітні 2024 року / скриншот – YouTube

Шанувальники Всесвіту мегаящерів нарешті дочекалися виходу на Ютубі на каналі кіностудії WarnerBros офіційного трейлера до довгоочікуваного трилера "Ґодзілла та Конг: нова імперія".

Шанувальники Всесвіту мегаящерів нарешті дочекалися виходу на Ютубі на каналі кіностудії WarnerBros офіційного трейлера до довгоочікуваного трилера «Ґодзілла та Конг: нова імперія». Фільм, як стверджують новини кіно з усього світу, очікується у міжнародному та українському прокаті у квітні 2024 року. Монстри вже міцно влаштувалися у великому кіно і це буде п’ята американська стрічка з циклу історій про гігантів.

Офіційний трейлер

Знайти трейлер можна на платформі YouTube пишуть останні новини зараз. П’ятий фільм стане безпосереднім продовженням успішного кінофільму «Ґодзілла проти Конга». Рішення далі розвинути історію двох стародавніх ящерів було прийнято після грандіозного успіху фільму 2021 року, який зібрав понад $470 млн у всьому світі за бюджету $200 млн. В очікуваному бойовику два монстри воюють у команді проти спільного ворога.

Нагадаємо, що кіновсесвіт, заснований на новому циклі «MonsterVerse», триває з подачі кінокомпанії WarnerBros. Захоплива історія розповідає про спроби таємного криптозоологічного воєнізованого агентства «Монарх» спрямованих на стримування гігантів. Коли стародавні суперхижаки Ґодзілла, Родан та Гідора повстають зі сну, людству залишається тільки постаратися не загинути.

Адам Вінгард повернувся знову в проєкт як режисер, а головну роль виконав Д. Стівенс. Сценарій трилера написали також Террі Росіо і С. Барретт, які вже працювали над франшизою. У зйомках брали участь:

  • Бекка Холл (та сама роль, що й у фільмі 2021 року);

  • Браян Т. Генрі («Джокер»);

  • Рейчел Хаус (Рагнарек).

Світ «Монарха»

Нещодавно на сервісі Apple TV став доступний до перегляду новий серіал всесвіту MonsterVerse «Монарх». 6 історія хронологічно продовжує сюжет 2014 року. Брат і сестра розшукують інформацію про зниклого в результаті відомих подій батька і виходять на таємну організацію. Глядач потрапляє в 50-ті роки в часи, коли організація тільки створюється. У серіалі знімалися Курт Рассел та його син Уайат.

Світ Ґодзілл поповнюється

1 грудня стартував у кінопрокаті японський фантастичний бойовик режисера Т. Ямадзакі «Ґодзілла мінус один». Це цілком самостійний проєкт, який, напевно, зацікавить шанувальників пригод стародавнього ящера, де напад на Японію мегарептилії відбувається відразу після війни. У трейлерах, що вже вийшли, гігант трощить і без того напівзруйновану Японію 40-хх років минулого століття.

Новий витвір японської студії Toho вже зібрав у світовому прокаті $46 052 929, з яких 11 з половиною мільйонів доларів зібрано у США. Бюджет фільму – $15 мільйонів.

Перед цим картину було представлено на Токійському кінофестивалі, де стала показом закриття. Такасі Ямадзакі вже відомий західній публіці за своїми ранніми роботами «Книга привидів» та «Монстри на острові 3D». Новий блокбастер став 37-м фільмом світової франшизи Monster Verse, а в студії Toho 33-м. Його випуск присвячений до 69-річчя виходу найпершої історії про мегамонстра у листопаді 1954 року.

Источник: Власти.нет

  • 68
  • 14.12.2023 08:53

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода