Переваги та інноваційні технології виробництва підгузків Huggies

Читати цю новину російською мовою
Переваги та інноваційні технології виробництва підгузків Huggies
Підгузки Huggies популярні у всьому світі, адже це якісна продукція, яка навіть у бюджетній лінійці тішить використанням інноваційних технологій.

Підгузки Huggies популярні у всьому світі, адже це якісна продукція, яка навіть у бюджетній лінійці тішить використанням інноваційних технологій. На офіційному сайті Huggies.kz на вас чекає інформація про всі види такої гігієнічної продукції бренду. Запитання можна поставити представникам компанії-виробника Кімберлі-Кларк, зв’язавшись з ними через обліковий запис Facebook або електронною поштою.

Переваги підгузків Huggies

Гігієнічна продукція американського бренду вже довгий час тішить як батьків, так і дітей своєю високою якістю. Виробник постійно випускає нові розробки, які мають збільшити рівень комфорту, серед них:

  • тягнуться вставки навколо ніжок;
  • кишеню, що захищає від протікання;
  • клейкі застібки;
  • еластичний пояс.

Підгузки Huggies відповідають усім вимогам гігієнічності, адже для їх виготовлення використовують водонепроникну основу, матеріали, що дихають, і м’які матеріали, які контактують зі шкірою. Вчені-інженери бренду займаються розробкою підгузків у тісному контакті з неонатологами, педіатрами, дерматологами. Ось чому можна бути впевненими, що продукція Huggies буде не лише якісною, а й безпечною для дитячого здоров’я.

Батьки можуть вибирати як універсальні моделі, так і різновиди для хлопчиків та дівчаток. У таких анатомічних моделях по-різному розташований шар, що абсорбує, що дозволяє уникнути протікань у різностатевих дітей.

Інноваційні технології виробництва підгузків Huggies

2020 року компанія здивувала споживачів по-справжньому інноваційною розробкою – smart-підгузками. Ця система складається з датчиків активності, відеоняні та програми для смартфона. Датчики кріпляться на підгузник і реагують обсяг випорожнень. На смартфон батька приходить інформація як про стан гігієнічного товару, так і про активність та тривалість сну малюка. Датчики можна встановити по всій продуктовій лінійці бренду.

Завдяки smart-підгузникам батьки можуть передбачити всі потреби свого чада та вчасно переодягнути дитину.

Який би різновид підгузків Huggies ви не вибрали для своєї крихти, можна бути впевненими в тому, що така продукція забезпечить дитині комфорт вдень і вночі.

Источник: Власти.нет

  • 139
  • 20.02.2024 14:20

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода