Який саме персонал працює у БК?

Читати цю новину російською мовою
Який саме персонал працює у БК?
Букмекером вважається та людина, яка професійно укладає парі на справжні гроші.

Букмекером вважається та людина, яка професійно укладає парі на справжні гроші. Він приймає ставки на майбутні події різного типу. Найчастіше на спортивні події, а також на політичні та багато інших. Вони заздалегідь встановлюються певні коефіцієнти. Після цього розраховуються ставки, спеціаліст видає виграші учасникам.

У чому полягає суть цієї професії?

Відповідно до законодавства нашої країни, букмекером стає:

  1. Юридична особа, яка зареєстрована в Україні. Декілька років тому ставки могли робити лише приватні підприємці. Однак сьогодні це робити офіційно не можна.
  2. Спеціалізована фірма, яка має статутний капітал, що дорівнює 30 000 000 грн., оформила ліцензію. Ціна цього документа дорівнює 180 000 000 грн.

Наступний важливий аспект: власник більшої частини, кінцевий бенефіціар, бухгалтер, керівник БК, акціонер, засновник:

  1. Не можуть реєструватись у тих державах, які входять до спеціального переліку FATF.
  2. Повинні мати ідеальну підтверджену репутацію.

Якщо ви вирішили працевлаштуватися у БК, маєте знати, що за фактом спеціальності «букмекер» у нашій країні немає. Є лише співробітники компаній, які входять до рейтингу букмекерських контор в Україні, і з ними завжди можна ознайомитись на цьому сайті https://betrating.org/top-bukmekerskih-kontor-ukrainy/.

Який саме персонал є у закладах зі ставками?

У штаті кожного закладу такого типу є:

  1. Касир-операціоніст. Чоловік сидить у закритому кабінеті, де є каса, персональний комп’ютер. Він займається роздруковуванням ліній, прийняттям ставок, грошей від учасників.
  2. Адміністратор. Входить до старшого персоналу, стежить за роботою касира-оператора. Він виявляє порушення, приймає скарги від учасників, складає графіки змін для працівників.
  3. аналітик. Висококласний фахівець, який робить прогнози. Він вибирає правильні коефіцієнти, виставляє маржі.
  4. Системний адміністратор. Спеціаліст IT сфери. Він займається налагодженням роботи принтерів, комп’ютерів, будь-якого обладнання, програмування забезпечення, стежить за тим, щоб без перебоїв працювала техніка.
  5. Працівник системи безпеки. Працівник, який онлайн стежить за гостями, контролює роботу інших працівників закладу. У реальному часі дивиться відео, і, якщо потрібно, вживає певних заходів, наприклад, повідомляє про можливі порушення і таке інше.

Кожному працівникові контори робити ставки на всі події забороняється. Дані умови обов’язково прописуються у договорі, який співробітник укладає з компанії, коли влаштовується працювати. Якщо персонал порушує обов’язкову вимогу, тоді вони штрафуються чи звільняються.

У будь-якому випадку, якщо вам цікава ця сфера, хотіли б вивчити детальніше топ букмекерів, тоді завітайте на сайт BET RATING. Можливо, це допоможе вам знайти роботу, влаштуватися як адміністратор, аналітик БК.

Источник: Власти.нет

  • 15
  • 08.05.2024 13:19

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода