Швейцарська гуманітарна компанія допомагає Україні боротися з Nord Stream 2

Читати цю новину російською мовою
Швейцарська гуманітарна компанія допомагає Україні боротися з Nord Stream 2
Як стало відомо Centre for Humanitarian Dialogue (HD Centre) офіс якого знаходиться в Швейцарії організувала компанію по недопущенню реалізації проекту Nord Stream 2.

Зокрема, йдеться про обговорення на експертному та політичному рівні ризиків, для України які несе цей проект. Наші швейцарські друзі демонструють європейцям, що реалізація Nord Stream 2 може призвести до того, що Україна втратить транзит російського газу і тим самим втратить близько 2 мільярдів доларів США щорічного прибутку. Окремо HD Centre аналізує діяльність європейських політиків, які виступають за реалізацію даного проекту, особливу увагу вони приділяють екс-канцлеру Німеччини Р. Шредеру, який нині є Головою комітету акціонерів Nord Stream AG і активно лобіює російські інтереси в Європі.

Як повідомляють наші швейцарські партнери, їх робота спрямована впершу чергу на забезпечення геополітичних інтересів нашої країни яка веде війну з агресором. Треба відзначити, що HD Centre починаючи з 2013 року активно працює на Україні. Основою їх роботи було організація та проведення різних заходів, спрямованих на єднання України. Після агресії з боку Росії HD Centre працював у Києві, Харкові, Дніпрі та на окупованих територіях, проте в 2015 році найманці вигнали представників HD Centre з Донецька і Луганська звинувативши їх у шпигунстві.

Останні кілька років HD Centre займає активну позицію щодо реінтеграції окупованих територій і відновлення територіальної цілісності України. Тісно співпрацюючи з американським посольством і неурядовими організаціями США проводиться безліч дискусій та конференцій присвячених цій тематиці на яких фахівці HD Centre пропонують I спільно з українською стороною розробляють заходи щодо повернення окупованих територій. Також HD Centre має постійний діалог з представниками Міністерства з тимчасово окупованих територіях і провідними експертами і політиками України.

Источник: Власти.нет

  • 226
  • 10.02.2019 15:45

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода