Битва за Бровары

Читати цю новину російською мовою
Битва за Бровары
Бровари – місто, котре на виборах 2012 року нарекли новим «українським Мукечевим». І все тому, що боротьба на 97 окрузі точиться не на життя, а на смерть.

Найбільше серед кандидатів репетує висуванець від «Удару» Павло Різаненко. Ще до виборів про нього ніхто навіть не знав. Сьогодні він вже називає себе лідером перегонів. 2010 року Павло Різаненко був обраний депутатом Броварської міської ради як член партії «Сильна Україна» Сергія Тигіпка.

Як і всі міські обранці він ішов зі своєю передвиборчою програмою. Усього лише 10 пунктів, котрі він божився виконати перед мешканцями свого округу.

Але за ті два роки, котрі Павло Різаненко є діючим депутатом Броварської міської ради він не виконав жодного з них. Наводимо обіцянки, дані Павлом 2010 року, і результати дворічної роботи:

  • Провести інвентаризацію земельних ділянок – НЕ ВИКОНАНО
  • Видати земельні ділянки усім броварчанам - НЕ ВИКОНАНО
  • Відновити чергу на отримання квартир - НЕ ВИКОНАНО
  • Надбавки медикам та освітянам щомісячно 500 гривень - НЕ ВИКОНАНО
  • Повернути басейн «Феско» у власність міста - НЕ ВИКОНАНО
  • Відремонтувати басейн школи №2 - НЕ ВИКОНАНО
  • Забезпечити багатодітні родини транспортом - НЕ ВИКОНАНО
  • 5 нових садочків у Броварах до 2012 року - НЕ ВИКОНАНО
  • Встановити пандуси для людей-інвалідів - НЕ ВИКОНАНО
  • Безкоштовне перевезення школярів в Броварах - НЕ ВИКОНАНО
  • Люди, котрі 2010-го року обрали Павла своїм міським депутатом обурені. Мовляв, що ця людина, котра не спромоглася виконати й одного пункту зі своєї програми, планує робити у Верховній раді України? Як буде реалізовувати купи обіцянок, даних броварчанам вже під час цієї передвиборчої програми?

    Але найбільше броварчан обурює ницість цього кандидата. Оскільки всім відомо, що він прийшов у політику як член «Сильної України» регіонала Тигіпка. Але на початку 2012 року, коли стало очевидним, що рейтинг Тигіпка і його партії катастрофічно падають, Різаненко почав активно розповсюджувати інформацію, що начебто він вийшов із «Сильної України». Таким чином увів в оману не лише своїх виборців, а й колег з опозиційних партій. А як виявилося, Павло Різаненко ніколи не здавав партійний квиток сильно українця. На офіційному сайті Центральної виборчої комісії є офіційний документ, котрий підтверджує той факт, що Павло Різаненко до сьогоднішнього дня є членом «Сильної України», а не партії Віталія Кличка «Удар».

    Ще один цікавий факт, котрий підтверджує , що Павло Різаненко – прихований регіонал, а не опозиціонер, є його партійний квиток Партії регіонів. Йогоотримали усі члени «Сильної України» після злиття з Партією регіонів.

    А після того, як Віталій Кличко і його мажоритарними відмовились підписувати документ про імпічмент Віктору Януковичу, стадо очевидним , чому «яструб» Тигіпка Павло Різаненка опинився саме у партії Віталія Кличка. Вже немає сумнівів, що «Удар» Віталія Кличка – це такий же технічний проект Партії регеонів, як і «Сильна Україна» Тигіпка свого часу. Та й зняття ударівцями своїх кандидатур на користь регіоналів тому прямий доказ. Відтак не виникає сумнівів, що після проходження у Верховну раду України такі як Павло Різаненко одразу приєднаються до Партії регіонів. Про це нещодавно висловилися і опозиційні лідери – Микола Томенко та Олег Тягнибок.

    Тому броварчани, як ніхто упевнені, що Павло Різаненко – замаскований регіонал, яструб Сергія Тигіпка, котрий ніколи не виходив з «Сильної України», просто перебігши у новий технічний проект Партії регіонів – «Удар» Віталія Кличка. Більше того жорстко обманувши Об’єднану опозицію, переконавши зняти справжнього опозиціонера Олега Кищука. Побачимо, як будуть розвиватися події далі.

    Источник: Власти.нет

    • 679
    • 26.10.2012 09:41

    Коментарі до цієї новини:

    Останні новини

    Головне

    Погода