Садовський: «Депутат Ірина Федорів зрадила громаду Коцюбинського»

Читати цю новину російською мовою
Садовський: «Депутат Ірина Федорів зрадила громаду Коцюбинського»
Сьогодні, 4 червня 2015 року, депутати селищної ради Коцюбинського проголосували за створення спільної з містом Ірпінь територіальної громади.

Прийняттю такого рішення передували громадське обговорення та збір підписів за приєднання до Ірпеня.

Однак знайшлися серед депутатів і ті, хто намагався зірвати схвалене громадою об’єднання. Так, за словами селищного голови Коцюбинського, Вадима Садовського, саме на це був спрямований емоційний виступ депутата Ірини Федорів, яка відома тим, що разом зі столичними забудовниками «Bionic Hill» встановила в Коцюбинському дитячі майданчики без жодної дозвільної документації.

«Прикро, що маленька когорта депутатів, які опинилися в меншості та яким не вдалося реалізувати деякі інтереси за рахунок жителів Коцюбинського, продовжують говорити від імені громади. Наприклад, депутат Ірина Федорів заявляє, що селищна рада не поцікавилася думкою людей, перш ніж приєднувати Коцюбинське до Ірпеня. При цьому, сьогодні лунала думка про те, що Федорів зрадила громаду Коцюбинського, адже два місяці тому вона потай від жителів селища написала до Київради листа з проханням приєднати Коцюбинське до Києва. Цьому зверненню Ірини Федорів не передували громадські обговорення, тобто, депутат знехтувала думкою громади», – зауважив селищний голова.

«Хто б виграв від приєднання Коцюбинського до Києва? Очевидно, що київські забудовники. Коли між депутатом та забудовниками починається співпраця по встановленню на окрузі депутата дитмайданчиків за рахунок забудовника, то з часом це фінансування потрібно «відробляти». Тому в даній ситуації недоцільно прикриватися ні журналістикою, ні дивною громадською активністю, метою якої є отримання доступу столичних забудовників до земель Коцюбинського», – підсумував Вадим Садовський.

Нагадаємо, що в публікації «Ірина Федорів: зв’язки з регіоналами, зрада однодумців і політичне кілерство» Ірину Федорів звинуватили в інформаційному кілерстві з метою дискредитації політичного іміджу політиків Київщини, підтасовуванні фактів для маніпуляції думкою громадськості, зустрічі з кривавим диктатором Януковичем перед Революцією Гідності та в тиску на колег-журналістів під час роботи керівником ньюз-руму на телеканалі зятя Кучми Віктора Пінчука – СТБ. При цьому, як наголошується в статті, Ірина Федорів використовувала службове становище для політичного посилення – за допомогою виходу сюжетів з їхніми коментарями – електорального невдахи бучанських виборів, скандально відомого псевдоактівіста Віктора Бархоленка і «свободівця» Богдана Мельничука, який на посаді секретаря Ірпінської міської ради спочатку наклав мораторій на землевідведення, а незабаром почав масштабну роздачу земельних ділянок.

Источник: Власти.нет

  • 566
  • 04.06.2015 19:11

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода