Бродський та Одарич купив секретаря ЦВК

Читати цю новину російською мовою
Бродський та Одарич купив секретаря ЦВК
Місцеві вибори у Черкасах стають все більш гарячими. Як і прогнозувалося, пекельна боротьба розгорнулася з боку діючого мера Сергія Одарича та його спонсорів зі складом міської виборчої комісії.

Інформаційна спільнота вже добре знає про так званий «трюк Одарича», коли міський голова затіяв увесь фокус зі своїми 12 кандидатами. Сьогодні лунає думка, що вільних демократів утискають. Проте, ніхто не задається питанням, як так сталося.

А сталося все дуже просто. Одаричу та його шефу Михайлу Бродському потрібен був прецедент і вони його отримали. Навмисно, не правильно заповнюючи документи для 12 кандидатів від Партії вільних демократів, Сергій Одарич розраховував дискредитувати склад Черкаської виборчої комісії. Визнаємо, що це йому вдалося. На жаль, люди не бажання вникати в суху юридичну мову. Емоції Одарича переграють закон.

Коли ж стало зрозуміло, що «трюк Одарича» не пройде, у хід були кинуті потужні сили в особі його давнього друга та шефа Михайла Бродського. За інформацією нашого джерела в Адміністрації Президента та іншої особи в ЦВК, Михайло Бродський мав розмову з секретарем ЦВК Тетяною Лукаш щодо можливості заміни складу Черкаської міської виборчої комісії. Справа в тому, що Одарич не контролює комісію і, вперше, за скільки років, комісія діє неупереджено. Звісно, що така ситуація не задовольняє ані Бродського, ані Одарича. Без контролю над комісією, не можливо сфальсифікувати результати виборів, шо ламає усі плани Одарича та Бродського.

Таким чином, розмова Бродського та Лукаш вже дуже скоро має дати «плідні» результати. Як повідомили наші співрозмовники, домовленість була досягнута. Правда вартувала вона дещо для Бродського, але хто ж поскупитися напередодні виборів! Є й номер платіжки на острів Мен, де через підставних осіб Тетяна Лукаш тримає свої офшорні рахунки. І якщо днями у Черкасах відбудеться заміна комісії, ми отримаємо найкраще підтвердження того, що платіж пройшов. Таким чином, заспіваємо ще одну оду Бродському та його змові з сестрою одіозного міністра юстиції режиму Януковича Олени Лукаш. А чому тут дивуватися? Народ з’їсть, а караван поїде далі.

Одним словом, з виборами вас дорогі Черкаси!

Источник: Власти.нет

  • 1073
  • 07.10.2015 20:32

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода