Робота в Ізраїлі – чи варто їхати?

Читати цю новину російською мовою
Робота в Ізраїлі – чи варто їхати?
Сьогодні – кожен хоче покинути рідну країну за для того щоб знайти кращу долю. Хтось отримує «грінкарти», а хтось робочі візи до країн Європи.

Але багато хто втрачаю зі свого погляду таку країну як Ізраїль.

На сьогоднішній день – це країні з найвищім рівнем життя, і високими середнім рівнем заробітної плати. Але спочатку треба обмовитись. На високу зарплатню може претендувати лише кваліфіковані спеціалісті з області програмування та інженери.

Що стосується рівня заробітної плати сезонного робітника, то вона значно вище ніж у Германії, але не принципово. Так, не дивлячись на розвинений соціальний капіталізм, виделка цін серед наймачів значно відрізняється. Хтось може отримати роботу і за 20-30 тисяч шенкелів, а комусь прийдеться працювати у сільському секторі за 3-4 тисячі шенкелів.

Так само і відносно білої заробітної плати. Враховуйте те, що якщо ви працюєте офіційно, близько 15% від зарплатні треба буде віддавати у вигляді податків.

Заробітна плата

Середня зарплата в Ізраїлі дорівнює 10 тисячам шенкелів. Для іммігрантів ця цифра на 15-20% нижче, ніж для самих ізраїльтян.

Найвищі заробітки в сфері високих технологій. Ізраїль є країною, яка постійно розвивається. Тому вітає працівників технологічних професій. Їх зарплата в Ізраїлі становить понад 20 тисяч шенкелів на місяць.

Найприйнятнішою роботою для жінок є соціальний працівник. Оплата праці такої спеціальності коливається від 7 до 9 тисяч шенкелів на місяць.

Робота в адміністративному корпусі оцінюється в середньому в 7-8 тисяч шенкелів.

Висококваліфіковані фахівці, в тому числі і медичний персонал, отримують понад 15 тисяч шенкелів на місяць.

Найнижчі заробітні плати мають: вантажник, водій, чорнороби на будівництві. Їх зарплата не перевищує п’яти тисяч шенкелів на місяць.

Підводячи підсумок можна сказати, що робота в Ізраїлі для росіян і українців є, але не завжди вона буде високооплачуваною. Для хорошого заробітку необхідно:

  1. Бути висококваліфікованим фахівцем.
  2. Знати іврит та англійську мову.

Для людини, що зважилась виїхати працювати на Святу Землю необхідно спочатку знайти фірму, яка і буде займатися оформленням документів. На фоні інших фірм дуже успішно виглядає «Globus 2003«, яка працює на ринку вже 14 років.

Для тих, хто хоче отримати роботу в секторі обслуговування слід знати про те, що тут в Ізраїлі рівень заробітної плати дещо вищий ніж у країнах західної Європи.

Источник: Власти.нет

  • 431
  • 16.11.2017 16:21

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода