Лісові зрадники

Читати цю новину російською мовою
Лісові зрадники
Т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України фактично віддав ключі від Державного агентства лісових ресурсів України Михайлу Попкову.

Юрій Болоховець, про якого не так давно вже згадувалося у розслідуванні Національного антикорупційного порталу «Антикор», т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України фактично віддав ключі від Державного агентства лісових ресурсів України Михайлу Попкову.

За інсайдерською інформацією вчора так званий журналіст, власник інформаційного ресурсу “Відкритий ліс” отримав “неформальний доступ” до всієї інформації в Державному агентстві лісових ресурсів України. Свого часу всі попередні керівники намагалися обмежити цього письменника, який окрім бруду, нічого корисного для лісової галузі не написав, однак інформація все одно виливалася через водостік на Шота.

За даними журналістів одне з джерел у Держлісагентстві – головний працівник “кадрової служби” Алла Святецька, яка не тільки “радила” і “зливала” інформацію куди потрібно, а ще й неодноразово підкладала документи і сама ставила підписи замість керманичів у високих кабінетах.

За що, звісно, отримувала винагороди – придбавши декілька будинків у столиці, квартиру і коштовності, за якими їздила у країни Африки. Інтриганка Алла Святецька не тільки хабарниця, вона ще й мала декілька гучних скандалів з НАЗК, які далі поки що не розповзлися.

Позиції Юрія Болоховця наразі ніхто не розуміє, однак працівники більше ніж впевнені, що саме кадровик нарадила йому налагодити дружні відносини з Михайлом Попковим. Так само ніхто не розуміє за які заслуги її тримали і тримають колишні керманичі лісової галузі.

Чи може вона з ними ділилася коштовними подарунками?! Такі як вона і Попков зрадники і зрадники в першу чергу лісової галузі, бо вони повинні формувати імідж працівників лісового господарства, кадровий резерв, а натомість просто паплюжать честь і гідність лісівничого мундира.

Не дивно тепер, чому галузь неможливо відстояти від реформування, бруду, наклепів і політичних замовлень, якщо її зсередити здають і продають. Не дивно, що при владі на керівних посадах працюють одіозні Тараненко, Сиса, Дзюбенко, що на місцях керують абсолютно байдужі до лісового господарства люди.

Источник: mp.cv.ua

  • 305
  • 28.01.2021 20:43

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода