Окупанти почали наступ на Миколаївському напрямку

Читати цю новину російською мовою
Окупанти почали наступ на Миколаївському напрямку

На Миколаъвському напрямку знов гаряче

Російські окупанти намагаються покращити тактичне положення на Миколаївському напрямку і ведуть наступальний бій у напрямку Васильки – Благодатне.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Ворог здійснював обстріли із танків та різнокаліберної артилерії біля Миколаєва, Українки, Олександрівки та ще п’ятнадцяти населених пунктів.

Завдав авіаційного удару неподалік Ольгиного.

Ситуація на інших напрямках:

На Слов’янському напрямку окупанти вели наступальні бої у напрямках Бражківка – Новодмитрівка, Сулигівка – Новодмитрівка, Бражківка – Вірнопілля та Довгеньке – Курулька. Як результат – наші воїни завдали противнику втрат та відкинули його назад.

На Краматорському напрямку загарбники намагалися вести наступ у напрямках Спірне – Івано-Дар’ївка та Миколаївка – Виїмка, безуспішно.

На Бахмутському напрямку наступальними та штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне положення у напрямках Стряпівка – Соледар, Покровське – Бахмутське, Покровське – Бахмут, Вершина – Зайцеве, Вершина – Кодема, Травневе – Зайцеве, Травневе – Кодема, Семигір’я – Зайцеве, Гладосове – Кодема, успіху не мали, отримали жорстку відсіч.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні наступальні бої у напрямках Горлівка – Майорськ, Спартак – Опитне, Донецьк – Піски, Старомихайлівка – Первомайське.

На Новопавлівському напрямку противник вів наступальний бій у напрямку Благодатне – Золота Нива, успіху не мав, відійшов.

  • 133
  • 20.08.2022 18:37

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода