Кредити онлайн: Як отримати гроші не виходячи з дому

Читати цю новину російською мовою
Кредити онлайн: Як отримати гроші не виходячи з дому
Все більше наших співвітчизників користуються онлайн-кредитуванням.

В Україні все популярнішим питання про те, як отримати кредит онлайн і як поповнити карту монобанк чи іншу онлайн-заборгованість. Це пов’язано зі зростанням числа пропозицій від компаній, які пропонують позики в інтернеті.

Давайте розглянемо всі плюси та всі мінуси вітчизняного онлайн-кредитування.

Отже, найбільш вигідною перевагою інтернет-банкінгу є необов’язкова присутність позичальника у фінансовій установі, відсутність необхідності заповнення великої кількості паперів і надання цілих стосів довідок, а також досить швидке прийняття рішення кредитною організацією, що не вимагає тривалого очікування.

Після отримання кредиту онлайн гасити його теж просто – можливо, навіть простіше, ніж отриманий в банку. По-перше, онлайн позичальник отримує вичерпний перелік дат, коли погашення кредиту є обов’язковим. По-друге, як правило, погашення позики є доступним також онлайн або через мережу популярних терміналів, розташованих в магазинах, розважальних і торговельних центрах.

Наприклад, карту монобанк можна поповнити як в терміналі, так і за допомогою будь-якої іншої карти, а також через касу банку. Це ж можна зробити з іншими кредитами, отриманими онлайн.

Мінуси віртуального кредитування – це можливість зіпсувати кредитну історію в разі неповернення заборгованості. В такому випадку кредитна історія псується, і отримання нової позики практично виключається. Допускати подібних промахів експерти в області кредитування не рекомендують нікому, оскільки в скрутну хвилину сподіватися на запозичення відсутніх фінансових коштів людям із зіпсованою кредитною історією не доводиться.

Однак певним плюсом є гнучка система бонусів і знижок для учасників кредитних угод, і саме тому багато хто воліє кредитуватися саме онлайн.

Останнім часом все більше онлайн-компаній пропонують великі суми кредитів навіть пенсіонерам і студентам, яких банки вважає неблагонадійними клієнтами на увазі обмеженості доходів. Однак, як показує практика, саме цей прошарок виявляється найбільш делікатній в справах кредитних, старанно повертаючи все позики до копійки.

Найбільш успішних гравцем на ринку онлайн-кредитування в останні роки є компанія alexcredit.ua , яка завдяки лаконічності і запам’ятовування рекламної кампанії завоювала лідерство в сфері віртуальних позик, а менеджмент команди впевнено веде її до успіху.

Источник: Власти.нет

  • 570
  • 21.09.2020 09:01

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода