Кім Чен Ин зводив дружину та дочку на вечірку до генералів

Читати цю новину російською мовою
Кім Чен Ин зводив дружину та дочку на вечірку до генералів

Кім Чен Ин з сім'єю на бенкеті у генералів

Лідер КНДР Кім Чен Ин разом із дружиною та дочкою проінспектували житло командувачів народної армії та взяли участь у святковому банкеті на честь 75-річчя заснування армії країни 7 лютого.

Про це повідомило північнокорейське Центральне телеграфне агентство (ЦТАК).

“У залі прийому панувало почуття радості та гордості за велику історію та традицію Корейської народної армії, яка на довгому бойовому шляху, з першого дня свого заснування до сьогоднішнього дня, гарантувала гідність та процвітання Батьківщини, щастя народу зброєю революції та здійснювала військові подвиги, завойовуючи перемогу за перемогою”, – сказано у повідомленні.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Агентство також опублікувало фотографії з банкету, на яких в оточенні високопоставлених силовиків позує Кім Чен Ин разом із дочкою та дружиною Рі Соль Чжу.

«На місці ночівлі шановного товариша Кім Чен Ина, за яким тужили навіть уві сні, і його улюблену дочку зустріли командири Міністерства оборони, військові та політичні командири великих з’єднань і з’єднань Корейської народної армії з почуттям найглибшої поваги», – пише ЦТАК.

Нагадаємо, вперше дочка Кім Чен Ина з’явилася на публіці 19 листопада 2022 року. ЦТАК опублікувало фотографії із запуску ракети «Хвасон-17″, на якому лідер КНДР був присутній разом із дочкою. За інформацією південнокорейських ЗМІ, її звуть Чжу Е.

  • 1701
  • 08.02.2023 09:41

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода