Після реформи поліції Аваков взявся за дітей

Читати цю новину російською мовою
Після реформи поліції Аваков взявся за дітей
Сьогодні київські ЗМІ сколихнули повідомлення про конфлікт в одному зі столичних дитячих садочків.

Батьки дошкільного навчального закладу №2/124, що у Солом’янському районі через соціальні мережі повідомили про те, що новопризначена завідувачка Інна Михайлик намагається безпідставно позвільняти вихователів їх дітей.

Далі, вчора, під час зустрічі батьків та новоспеченої завідувачки стався конфлікт. Зокрема, педагог зачинила у кімнаті дитячого садочку мам з дитиною, сама ж викликала міліцію і свого чоловіка, заявивши, що на неї нападають. Чоловік Інни Михайлик у подальшому ж погрожував батькам.

Ось так про цю історії написали журналісти, однак, не вказавши основного.

І. Михайлик до нещодавнього переїзду до столиці працювала у Харкові. Була теж завідувачкою дитячого садочку № 384. Дитсадок, який вона очолила сьогодні належить МВС України. І тут починається найцікавіше. За даними поінформованих джерел з центрального апарату МВС, де вже всі в курсі цієї історії, І. Михайлик перевіз до Києва ні хто інший, як сам А. Аваков.

«Це його давня знайома та ставлениця. Її призначення планувалося давно і цілий департамент цим займався. Шукали шляхи звільнення попереднього керівника дитсадка. Якось домовилися. Зараз же цей конфлікт наробив тут скрізь чималого шуму», – розповіли в МВС.

Батьки малюків дитсадочку теж підтверджують цю інформацію. Говорять, що сама Інна Михайлик цього факту не приховує та погрожує проблемами з міліцією всім тим, хто проти неї зараз виступив.

Крім того, оскільки дитсадок відомчий, то багато батьків дітей працюють у структурах МВС. Так от більшість з них вже отримали попередження від свого керівництва, що у разі, якщо вони не вгамуються, то можуть бути звільненні через процедуру скорочення, яка чекає на всіх міліціянтів через сумнозвісну реформу поліції.

Виходить, що після того, як Аваков награвся у реформатора з новими недосвідченими поліцейськими, він узявся за дітей.

Як би там не було, і нехай би працювала нова харківська ставлениця… батьки ж лише просять одного – не звільнять вихователів, що давно працюють із їх дітьми.

В інакшому випадку у нас запитання до Авакова: де він планує організувати новий конкурсний набір для вихователів відомчого садочку? Які вимоги? Куди подавати заяви? Чи буде шоу цього набору схоже на шоу з поліцейськими? І чи шитиме він їм нову форму?

Источник: Власти.нет

  • 776
  • 23.10.2015 15:18

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода