Власть пытается скрыть следы своей противоправной деятельности

Читати цю новину російською мовою
Власть пытается скрыть следы своей противоправной деятельности
На днях местные пенсионные фонды Киевской области получили распоряжение от Пенсионного фонда Украины спрятать свои архивы. Цель этого распоряжения — в нужный момент уничтожить информацию о ненадлежащих выплатах пенсий людям, включая…

Днями місцеві пенсійні фонди Київської області отримали розпорядження від Пенсійного фонду України заховати свої архіви. Мета цього розпорядження — у потрібний момент знищити інформацію щодо неналежних виплат пенсій людям, включаючи всю інформацію про заборгованість перед населенням, яка виникла у результаті невиконання владою Закону про підвищення соціальних стандартів.

Як відомо, чинний прем’єр Юлія Тимошенко і досі ігнорує виконання Закону України  «Про встановлення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати в 2010 році», який було прийнято20 жовтня 2009 року за ініціативи Партії регіонів і яким значно підвищено пенсії найменш забезпеченим людям.

Винуватцями  знищення архівів пенсійних фондів Київської області влада збирається зробити інші політичні сили, з метою дискредитувати своїх опонентів в очах місцевого населення, і у разі своєї поразки у другому турі, зняти з себе будь-яку відповідальність за свою провальну соціальну політику, яку вона проводила останні п’ять років, зокрема – за невиконання Закону України про підвищення пенсій та прожиткового мінімуму.

Нагадаємо, результати голосування першого туру показали, що кандидат  Тимошенко втратила 12% або майже 90 тисяч голосів у Київській області у порівнянні з 2007 роком, що свідчить про тотальну недовіру населення Київщини чинній владі та її кандидату.

Источник: Власти.нет

  • 29
  • 01.02.2010 18:09

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода