Степанов і Соколюк замовляють журналістів, щоб сфабрикувати факти про діяльність IIG

Читати цю новину російською мовою
Степанов і Соколюк замовляють журналістів, щоб сфабрикувати факти про діяльність IIG
Проти української групи компаній «INDUSTRIAL INNOVATION GROUP» розгорнулася замовна дискредитаційна інформаційна кампанія.

Одним із виконавців виступає програма «Стоп Корупції», керівником якої є журналіст Роман Бочкала.

Саме на інформаційних ресурсах «Стоп корупції» опубліковано сфальсифіковане «розслідування» про IIG. Журналісти сфабрикували факти і видали завідомо брехливу інформацію, зокрема, про «російський слід» в нашій компанії. Вони вдалися до цинічної маніпуляції, порівнюючи видумані події з реальними трагедіями на фронті в зоні проведення АТО.

Припускаємо, що замовниками цього ганебного матеріалу можуть бути колишній очільник Поліграфкомбінату «Україна» Максим Степанов та його заступник, а нині – голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк. Саме ці особи фігурують у гучних журналістських розслідуваннях про заробляння величезних сум грошей на виготовленні українських паспортів та виведенні мільярдів гривень в офшори.

Ми вимагаємо від журналістів спростування брехливої інформації та публічних вибачень. Оскільки програма має назву «Стоп Корупції», пропонуємо пану Бочкалі сконцентруватися на розслідуванні естонських офшорів Поліграфкомбінату «Україна», а не займатися сфабрикованими матеріалами. Пане Бочкала, покажіть рахунки Максима Степанова в Естонії та естонського офшору OU FEATURE.

Сподіваємося, що отримані за «брудну заказуху» гроші, виконавці перерахують ветеранам АТО, пам’яттю яких цінічно зманіпулювали у псевдо-розслідуванні.

Інакше наша компанія залишає за собою право позиватися до суду. Також сподіваємось, що зароблених «брудних грошей» псевдо-журналістам вистачить на дуже професійного адвоката.

Також закликаємо всіх українських журналістів не продавати честь і гідність своєї професії за брудні гроші жалюгідних замовників.

Довідка. INDUSTRIALINNOVATIONGROUPLLC (ОАЕ) – світовий лідер в галузі індустрії захищеного друку, біометричних систем, глобальних систем для державних та корпоративних організацій. Це єдине у світі науково-промислове об’єднання замкнутого циклу зі штаб-квартирою в Об’єднаних Арабських Еміратах, що забезпечує в одному виробничо-технологічному ланцюжку виготовлення електронних ідентифікаційних документів на полімерній та паперовій основі. INDUSTRIALINNOVATIONGROUP володіє власними 398 об’єктами інтелектуальної власності та унікальними технологіями в галузі біометрії, випуску високо-захищених документів, інформаційних систем, лазерів,  полікарбонату, унікальних деметалізірованих голограм, персоналізованих із застосуванням технології I-Met, контактних та безконтактних чіпів, рішень обліку і контролю акцизних марок, комплексних рішень для запобігання підробки та фальсифікації товарів та документів.

Источник: industrialinnovationgroup.com

  • 215
  • 08.10.2019 15:01

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода